580. Chateau de la Resle!

picmonkey-collage-2picmonkey-collage2picmonkey-collage8picmonkey-collage10picmonkey-collage9-2picmonkey-collage3picmonkey-collage7picmonkey-collage5picmonkey-collage6picmonkey-collage9

Sinds zondagavond ben ik terug uit vakantie. Een heerlijke rustige vakantie in La douce France samen met het lief. De voorbije maanden had hij weer keihard en non-stop gewerkt, we hadden er dus echt nood aan. We kozen voor een weekje in het havendorpje Cassis aan de Middelandse zee. Een echte aanrader. Charme, prachtige uitzichten en heel wat te beleven. De dag dat we normaal gezien naar huis zouden vertrekken was ik jarig en om gedurende die verjaardag niet de hele dag in de auto te moeten zitten maakten we halfweg nog een tusssenstopje.

Weken had ik gezocht naar een leuk designhotelletje ergens in de Champagne of Bourgogne, wat een onmogelijke klus bleek te zijn. Tot ik op de site van Chateau de la Resle terecht kwam. Precies een sprookje. Johan en Pieter trokken 11 jaar geleden van Nederland naar Frankrijk om er een heuse verbouwing te starten. Ze renoveerden een Kasteel en bijhorende boerderij tot luxe design B&B met zwembad en wellness. Gaandeweg ontwikkelden ze zelfs hun eigen designbrand met onder andere verlichting en servies. Ik hoef je niet te vertellen wat voor een juweeltje deze hotspot is.

Maar uiteraard heeft zoiets ook een prijskaartje en vaak kan ik dat moeilijk begrijpen, hier is dat anders. De kamers en B&B op zich zijn afgewerkt in een graad dat ik nog nergens anders heb kunnen ervaren. Van de zachtheid van de lakens, tot de kwaliteit van de doucheproducten. Alles is van topniveau.

Na wat gezwem en gesauna, een heerlijke nacht, een lekker ontbijt en een wandeling op het domein zetten we onze reis verder richting Belgische kust. Het was echt voor ons allebei op adem komen, want op maandagmorgen 6u was de andere kant van mijn bed alweer leeg en was het lief alweer keihard aan het werk.

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...