592. Na de kleerkast van mijn mama, nu een String rek!

unknown-5unknown-1

unknown-4 unknown-6 unknownunknown-3

 

Eindelijk. We hebben een echte kast in onze living. Sinds we hier wonen stond hier 1 kast, de kleerkast uit mijn mama’s oude kinderkamer. Pas op, een hele mooie kast, zo’n bruin houten Scandinavische kast op pootjes, maar o-zo onpraktisch als kast in een leefruimte. De ene zijde van de kast diende eigenlijk om jurkjes enzo in op te hangen. In het andere stuk was een opdeling met schappen, een opdeling die het begeven had onder het gewicht van onze borden. Dus stonden al onze borden op elkaar gestapeld. Pech dus als je een van onze grote grijze borden nodig had, want dan was je verplicht eerst alle andere borden uit de kast de halen. 🙂 Maar het lief en ik hadden ons hart verloren aan het String systeem en tot de dag dat zo’n rek in ons budget paste deden we het met mijn mama’s mooie kleerkast.

Ik denk dat we het String systeem al graag zagen nog voor we ons huis hadden gekocht, allé ik dan toch. Maar ook het lief was al snel verkocht. Het is zo’n praktisch en vooral licht systeem. Je maakt een rek volledig op maat en naar je eigen wensen en behoeften en je kunt er altijd aan blijven uitbreiden. Blij waren we dus als we enkele maanden geleden TORP binnen konden stappen voor ons nieuwe rek. Stephanie en Wannes (eigenaren van de prachtige design shop) hielpen ons met het uittekenen ervan. Een goeie tip hierbij was: werk niet te symmetrisch. Mijn brein zou nogal snel alles recht en juist ontwerpen, terwijl de asymmetrie hier net evenwicht brengt.

Enkele weken later kwam TORP het rek hier installeren en achteraf gezien ben ik ook daar blij mee, want zo’n evidente klus was dat toch niet. Het was vooral veel meten en blijven meten en ik vrees dat mijn geduld dergelijke klus niet had aangekunnen. 🙂

Binnenkort toon ik jullie ook enkele foto’s van de volledig gestylde versie en laat ik je zien wat allemaal in ons rek zit. Zijn jullie fan van String? Kenden jullie het merk al?

Veel liefs,

E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...