641. Maak kennis met TRAKTOR!


Ik krijg elke dag tal van persberichten met interieur nieuwsjes, interessant, maar ik schrijf er niet altij over omdat ik er persoonlijk geen link mee heb. Met de mail van Kabinet van Look was dat anders. Ik heb een zwak voor ondernemende zielen en dat zijn ze bij Kabinet van Look zeker. Ze zijn een design bureau uit Antwerpen met een passie voor hout dat hele leuke en vooral unieke stukken maakt.

Momenteel zijn ze bezig met de uitwerking van TRAKTOR. Een blokje magnetisch hout dat je echt overal in huis kunt gebruiken om alles wat je normaal gezien snel kwijt raakt een plek te geven. Sleutels? Je gsm? Een balpen of schaar? Ook in de keuken staan ze geweldig leuk als messenhouder. Om dit product tegen een goede prijs op de markt te kunnen zetten en om TRAKTOR verder uit te werken zoeken ze steun via Kickstarter. Daar kun je hun project steunen en dit weekend behaalden ze hun doel van 25 000 EUR! Geweldig niet?

De creatieve studio gaat dus binnenkort aan de slag om TRAKTOR verder uit te diepen en ik ben daar heel erg blij om! Ik ben er namelijk echt van overtuigd dat dit een aanwinst is voor elk huis! Het filmpje hieronder toont je perfect hoe handig dit kleine blokje hout kan zijn! Waarvoor zou jij het thuis gebruiken?

Liefs!

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...