April rolt stilaan op zijn einde, wat in de context van deze blog wil zeggen dat er een nieuwe gastblog zit aan te komen. Eind maart was het de beurt aan Eva, die op een schitterende manier de spits af beet!

Morgen breien we aan een vervolg. Een tweede gastblog! Opnieuw een vrouw, maar aan sterke vrouwen heeft deze wereld nooit genoeg uiteraard! Morgen haar gastblog, vandaag al haar introductie…

Delphine. Fien voor de vrienden. Een vat vol ambities en dromen. Een madam die weet wat ze wil. Feestbeest in hart en nieren, maar voor een uitgebreid ontbijt staat ze graag op.  Creatief met woorden en gin-tonic-lover. Iemand die er is, altijd. Een prachtvriendin.

Facts & Figures:
Naam: Delphine
Leeftijd: 24
Woonplaats: Adegem
Status: happy single
Carrière: redacteur/reporter voor VTM

’t Wordt opnieuw een heel leuk stuk, dus ik zou zeggen; breng morgen zeker eens een bezoekje!

Liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...