317. Villa des Roses !

123

Terwijl iedereen er momenteel op uit trekt blijf ik aan bureau zitten. Mijn oudjes bevinden zich in la douce France, mijn kleine broer zit ergens tussen de piramides, mijn schoonzus is net (half) terug van een party-vakantie in Lloret,…  Soms piekt dat wel, maar ik heb ook mijn portie al gehad natuurlijk. Roadtrip in Spanje, weekendje hier en weekendje daar. Ik mag niet klagen!

Misschien trekt er ook iemand van jullie er binnenkort op uit en misschien wel voor een weekendje in eigen land? Dan heb ik een geweldige b&b tip voor jullie! Villa des Roses is gevestigd in één van de belle époque huizen die Hasselt rijk is. Een historisch pand dat onlangs met heel veel zorg werd gerenoveerd. Wij sliepen op de Café Noir kamer, maar gastvrouw Katrien was zo lief om mij ook de andere suite te laten zien. Allebei pareltjes. De ene wat klassieker de andere wat moderner, maar allebei met heel veel zorg en oog voor detail ingericht. Leuke plus is dat beide kamers ook beschikken over een terrasje!

Het ontbijt is super-de-luxe en wordt voor de deur van je suite afgezet. Je haalt het gewoon binnen wanneer je daar zin in hebt. Ook gastvrouw Katrien is een heel leuk mens. Een West-Vlaamse, dus dat kan al tellen. Ze ontvangt je met open armen en geeft je met plezier alle uitleg over de stad en de streek waar ze nu al meer dan 20 jaar woont.

4

De bed and breakfast is trouwens gelegen op een steenworp van het centrum van Hasselt, alles kan je perfect te voet doen! Voor een nacht in Nougat Blanc tel je 130 EUR (per koppel) neer, een nachtje in de Cafe Noir kost je 120 EUR. Dit allebei met ontbijt!

Hou je van overnachten in een uniek en ultra gezellig kader, met een heel lekker ontbijt en in een ongedwongen sfeer? Dan is Villa des Roses echt een aanrader!

Tot snel Hasselt! <3

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...