359. Cementttegeltjes !

PicMonkey CollagePicMonkey Collage2Mijn Instagramvolgers wisten het al, ik ben in ons huis aan een nieuw jobke gestart: cementtegels recuperen. We hebben het geluk dat onze vorige eigenaars een goede smaak hadden en dus voor cemmenttegels kozen. Tegenwoordig kosten die meestal stukken van mensen, dus besloten wij ze te recuperen. Pas op, ’t is weeral een serieus werk, maar ik heb het er voor over. Net zoals de deuren, zullen ook deze tegels een extra dimensie geven aan het huis. We zijn er trouwens nog niet uit welke we gaan gebruiken en vooral waar we ze gaan leggen. In de badkamer? De gang? Ons binnenterras (we namelijk hebben naast de tuin, een klein binnenterras gecreëerd tussen het oude en het nieuwe gebouw)? Moeilijke keuze. Nog moeilijker is kiezen welke cementtegel we gaan gebruiken. Ik hou van de tegel met de blauw en gele kleuren, maar de andere tegel is wel veel beter bewaard gebleven. Wat denken jullie? Welke vinden jullie de mooiste? De blauw-gele of zwart-rode?

Hou trouwens de facebookaccount van de blog in de gaten, want alles wat we niet gebruiken, gaan we waarschijnlijk verkopen. Misschien zijn er onder jullie die ook naar betaalbare cementtegeltjes op zoek zijn? Tenslotte, heb je tips hoe ik de tegels best kan onderhouden? Of in hun originele staat kan terugbrengen? Laat het me dan zeker weten, hieronder, via facebook, via mail,… Ik hou jullie sowieso verder op de hoogte van de keuzes en het uiteinelijke resultaat!

Veel liefs!

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...