364. Hutspot Amsterdam !

imagefoto 2imagefoto 4foto 3foto 2 (1)image

Tijdens onze kerst citytrip vorige week ontdekten we echt tientallen schitterende shops. Van exclusief tot tweedehands, van onbetaalbaar tot spotgoedkoop, Amsterdam heeft het allemaal. Omdat het uiteraard een ingewikkelde operatie zou zijn om ze allemaal aan jullie voor te stellen, pik ik er 1 topfavoriet uit: Hutspot!

Wie op frequente basis blogs leest zal er wel al van gehoord hebben. De übercoole conceptstore in de Van Woustraat zag in 2012 het levenslicht. Het principe is heel simpel: jonge designers kunnen een stukje van de winkel huren om er hun items te koop te stellen. Zo krijg je in de shop een heerlijke mix van kledij, juwelen, design, antiek, gadgets,… Steeds met een ‘wauw-dit-is-vet’ gevoel. Naast de winkel huist er sinds kort ook een Barber en is er een heel gezellig cafe. Overal hangt echt een super relaxt sfeertje, daardoor is het één van die winkels waar je gerust een halve dag kunt in rondhangen. Dus binnenkort in Amsterdam? Trek dan zeker wat tijd uit voor Hutspot. Ik geef het je op een blaadje, je zult het je niet beklagen!

Liefs

E.

PS: ook hun facebookbanners en de tumblr zijn zeker de moeite waard om eens te bekijken!

Hutspot
Van Woustraat 4
1073 LL
Amsterdam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...