372. Fab !

1526807_685013184853873_287562807_n

collagecollage2Gisteren ging ik een kijkje nemen op de stocksale van Fab Europe in Antwerpen. De locatie was alvast een meevaller, boven de super gezellige Coffeelabs koffiebar in de Lange Klarenstraat, de creative hotspot vant moment. Het lief en ik gaan er af en toe een Iced Vanilla Latte drinken, to die for! Nu goed, terug naar Fab.

Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar uiteindelijk bleek het echt de moeite. Van kledij tot coole posters, van Snurk beddengoed tot IMM juwelenhouders. Super leuk gerief, voor elke stijl en elke portefeuille! Op alles krijg je nu 50% korting dus dat kan wel al tellen. Wij gingen gisteren buiten met een juwelenhouder, een superzachte trui en een crazy kapstok. Binnenkort in Antwerpen? Ga zeker een kijkje nemen op de stocksale en profiteer daarna van al het lekkers bij Coffeelabs!

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...