383. Update je muren !

De lente komt eraan en meestal krijg ik dan zin om mijn huis wat te ‘restylen’. Geen grootste projecten, maar gewoon kleine ingrepen die je leefruimtes weer net een beetje anders maken. Het leukste is natuurlijk als je er dan ook zelf een klein beetje knutselplezier aan hebt. Te veel is ook niet goed. Te veel is nooit goed trouwens. En al zeker niet bij knutselen. 🙂

Deze DIY ligt in die lijn. Leuk, snel en niet te veel tralala, maar toch geeft het de kamer onmiddellijk een totaal andere dynamiek. En geef nu toe, wie houdt nu niet van bollekes? 🙂maiju1 miaju2 miaju3Deze wallstickers zijn van Fermliving en zijn ook verkrijgbaar ik hun webshop. Ze zijn er trouwens ook in hart-vorm. Misschien een leuk idee voor dochter-lief? 🙂
Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...