ikea1
ikea2ikea3

Zoals jullie weten daagde IKEA mij een tijdje geleden uit. Ik beloofde jullie toen ook dat ik het proces van het creëren van mijn nieuwe dressing hier zou neerschrijven. Vandaag wilde ik jullie graag de sfeerbeelden tonen die ik ook in mijn dossier voor IKEA gebruikte. Ik snuisterde het hele web af, maar vooral Pinterest en Tumblr zijn in dit zoekproces mijn twee beste vrienden. Je kunt er echt tonnen inspiratie terug vinden. Gebruiken jullie het soms?

ikea4
De dressing wil ik uiteraard in de stijl waar ik zelf helemaal gek op ben.  Laat ons het ‘eenvoudig scandinavisch’ noemen. Geen franjes, maar elegantie. Puur en clean. Ik wil een dressing die er goed uit ziet, maar die boven alles vooral heel praktisch en betaalbaar is. IKEA weerspiegelt dit volledig. Hopelijk verduidelijken de beelden wat ik bedoel.

Hieronder kunnen jullie een snel snel getekend grondplannetje terugvinden. Zo kun je je alles beter voorstellen. Centraal staat een groot rek aan de muur rechts. Ik wil een volledige open dressing, waar ik veel aan kan hangen. Dus zo weinig mogelijk gesloten kasten, maar omdat je die toch nodig hebt om je dressing niet slordig te doen lijken wil ik enkele lage ladekasten integreren. Aan de schuine wand links onderaan wil ik een soort van make-up hoekje creëren. Je kent dat wel, een spiegel, een leuke stoel, een wandplankje,…foto 2
Het grondplan stond vrij snel op papier, de ruimte wees mij als het ware de weg. Binnenkort toon ik je weer meer van mijn dressing-avonturen, so stay tuned!

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...