viamartine1viamartineviamartine3Horen jullie ze al rinkelen? De jingle bells? Met deze post open ik vandaag officeel het kerstseizoen op de blog. Maar geen nood, ik ben een voorstander van het sinterklaasprincipe, dus geen kerstbomen hier, voor de sint en zijn pieten ons land hebben aangedaan.

Kaartjes zijn toch nog iets anders hé? Ik ben ook blij dat ik ze al in huis heb, want hoe goed ik ook denk voorbereid te zijn altijd lijken die weken voor de feestdagen een rush tegen de tijd te worden. Een cadeautje te kort, nog iets om mijn outfit af te maken, overvolle winkelstraten, je kent dat wel hé!


viamartine6viamartinecards

Het is trouwens het eerste jaar dat ik kerstkaartjes verstuur. Tot vorig jaar verkondigde ik nog dat ik nooit in mijn leven te doen. En zie me nu. 🙂 Mijn eerste kerspost en meteen al kaartjes! Toen ik op Viamartine deze kaartjes zag staan kon ik er echt niet aan weerstaan. Zo mooi en eenvoudig. En ik vind ze bovendien heel leuk om hier en daar in ons huis te hangen. Hopelijk vinden de mensen naar wie de kaartjes gaan dat ook! Als je 36 kaarten (polaroid of dubbele kaarten) kun je er gratis 1 van de 2 kerstboodschappen laten opzetten! Ik bestelde trouwens nog wat extra kaartjes om er nog iets mee te doen in huis, maar daarover later meer!

Schrijven jullie kerstkaartjes? Knutsel je die dan zelf ineen? Of heb je een leuke tip? Zeker laten weten he!

Veel liefs,
E.

P.S.: wil je zelf kaartjes met een boodschap op? Mail Martine dan even op info@viamartine.com (deed ik ook), ze is super lief en helpt je snel verder!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...