fonq3fonq7fonq4fonq2fonq8

 

Kasten. Het is is iets aparts. Je kunt er niet zonder, maar eigenlijk ook niet met. De grote zware kasten die je vroeger veel zag zijn echt niet meer aan mij besteed. Ik probeer dus creatief te zoeken naar opbergmogelijkheden, zonder een groot en zwaar geval in de ruimte te moeten plaatsen.

Deze componibili kast van dit bekende designmerk vind ik daar een mooi voorbeeld van. Ze is licht, elegant en modulair. Je kunt er dus echt heel veel kanten mee uit. Leuke toepassingen die ik al tegen kwam waren bijvoorbeeld in de hal, als nachtkastjes of in een dressing. Mijn exemplaartje staat in de badkamer te blinken.

fonq1fonq6

 

Kartel is dan wel een designmerk, toch valt de prijs echt wel goed mee. Kasten zijn tenslotte niet heel goedkoop. Ik kocht ze zelfs gewoon online bij fonQ.nl en enkele dagen later stond de kast hier al te blinken! fonQ is een super leuke Nederlandse webshop gespecialiseerd in design zoals deze kastjes! Maar dat is niet alles! Op zoek naar leuke barkrukken? Lampen? Kussens? Ik ben er zeker van dat je op deze webshop je goesting vindt!

Veel liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...