partydecoinspiratie2partydecoinspiratie7partydecoinspiratie3

De laatste tijd betrap ik mezelf meer en meer op het eindeloos scrollen door feestplaatjes. Mooie feestplaatjes. Ik heb in mijn leven eigenlijk nog niet zoveel feestjes gegeven, dus ik heb er nog niet heel veel verstand van, maar in de toekomst hoop ik wel nog een en ander te vieren. Dus een voorbereid vrouw is er 2 waard zeker? 🙂

Meestal is het de feeërieke sfeer en het kleurenpallet die me zo aantrekt in de beelden. Eigenlijk wil ik die dynamiek meer in mijn leven. Ik bedoel me meer omringen met die vrolijkheid. Daarom heb ik besloten dat ik deze lente ga voor meer kleur in huis. In bijvoorbeeld kussens, bloemen, vazen of andere aankleding en misschien zelfs in mijn kleerkast (al wordt dat net een stap te ver vrees ik). Ik wil me ook meer omringen met positieve zielen, want echt mannekes dat werkt aanstekelijk. Eén goe gezind, allemaal goe gezind.

partydecoinspiratie1partydecoinspiratie6

Ik ben ook volop bezig met het heruitvinden van de blog. Nieuw logo, nieuw design. Nog steeds dezelfde blog, maar dan frisser. Ik denk dat de plaatjes in de blogpost een goede inspiratiebron zijn voor het nieuwe design. Wat denken jullie? Meer snoepkleurtjes op ergentussenin of toch maar niet? Hieronder alvast mijn nieuwe logo. Wat vinden jullie ervan? Welke vinden jullie beter?

PicMonkey CollageLiefs,

E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...