588. Rituals home huisparfum: geuren zoals ze zouden moeten zijn!

ritualshomebox-9ritualshomebox-11ritualshomebox-3ritualshomebox-10ritualshomebox-6ritualshomebox-12ritualshomebox-2ritualshomebox-4

Soms krijgt een mens van die onverwachte cadeautjes waarbij je hart een klein sprongetje maakt. Dat was meer dan het geval toen ik deze week de nieuwe Home Box van Rituals thuis opende. Het gebeurd ook niet vaak dat ik blogs schrijf over pakjes die me worden toegestuurd, maar dit was echt een pareltje. Ik ben sowieso nogal een geurenmens. Ik geef graag wat geld uit aan een goede geurkaars bijvoorbeeld. En hier en daar heb ik een huisparfum of huisspray staan. Als ik zelf ergens binnenga waar een lekkere geur hangt dan wordt ik daar instant goed gezind van, dus probeer ik dat thuis ook te creëren. Uiteraard lukt dat met het ene product beter dan met het ander. Het ene vervliegt zeer snel, het ander ruikt te intens,… Niet gemakkelijk om dé parfum te vinden die je nodig hebt. Ik heb hem alvast nog niet gevonden.

Dat Rituals sterk is in geuren wist ik al door af en toe iets uit hun badkamer gamma te gebruiken. Ook hun winkels ruiken altijd heel erg fijn. Nu kun je met heel wat nieuwe geuren ook gewoon thuis aan de slag. Naast de traditionele geurstokjes en geurkaarsen(waar nu tal van nieuwe versies van uit zijn), hebben ze nu ook kamersprays, parfumolies, geurzakjes en nog heel wat leuks.

Ik kreeg in de Home Box deze producten toegestuurd:

En echt waar, dat gebeurd niet veel maar ik hou van elk product. Als ik er toch enkele zou moeten kiezen waarvan ik zou zeggen: aanschaffen die handel. Dan ga ik voor de geparfumeerde zakjes (laatste product), de huisparfumspray en de parfumolie (krijg je bij de tassel of is apart verkrijgbaar).

ritualshomebox-13ritualshomebox-8

 

De zakjes ruiken echt zo lekker en sterk. Het zijn geen gangbare parfumzakjes, neen ze groter, zitten in een soort zijdezakje en beloven 8 tot 10 weken geur per stuk. Ik hing er ondertussen eentje in onze dressing en de hele kamer ruikt ernaar, zalig!

Met de huisparfumspray moet je wat opletten, ik had ruim verstoven op de zetel en de kussens en de geur was direct vrij intens. Een zalige geur en een sterk product dus waar je niet veel van nodig hebt. Topper!

De parfumolie vind ik ook heel erg handig. Ik deed enkele druppels op de tassel en hing die aan de kast in de hal, maar de olie is super veelzijdig en kun je gebruiken als iedere andere etherische olie. Je kunt bijvoorbeeld een druppel op een kussen doen, of op een zakdoekje en in de kast leggen of op geursteentjes aanbrengen bijvoorbeeld.

Ik zou nog even door kunnen gaan met het benoemen van mijn tevredenheid en geluksgevoel bij dit gamma, maar eigenlijk ontbreekt het belangrijkste hier toch hé. Ik kan het jullie niet laten uitproberen en ruiken. Dus ik zou zeggen: hup naar de Ritualswinkel en doe je huis een nieuwe wintergeur cadeau! Je zal het je niet beklagen!

Liefs

E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...