636. Ecologisch, mooi en proper: meet method!

Oké, schoonmaken is niet meteen mijn favoriete klus, maar meestal kun je er nu eenmaal niet onder uit. Als ik kan kiezen ga ik steevast voor een geurtje of verpakking waar ik blij van wordt. Kwestie van de taak al wat aangenamer te maken. Tegenwoordig hebben heel wat ecologische schoonmaakmiddelen ook super lekkere parfums en geweldige flesjes. Met Lucet in huis vind ik ecologie en schadelijkheid van de stoffen steeds belangrijker. Ik stelde in het verleden al Seepje aan jullie voor, vandaag tijd voor method!

method introduceert een hele nieuwe manier van schoonmaken met stijlvolle en ecologische producten op basis van natuurlijke ingrediënten, die echt goed poetsen en vooral hemels ruiken. Onlangs bracht het merk een limited edition uit waar je vrolijk van wordt. Het ontwerp komt van de Schotse illustratrice Johanna Basford, het brein achter de ondertussen immens populaire kleurboeken voor volwassenen. Samen met Johanna is method op missie om kleur in elk huis te krijgen. En al ben ik niet voor te veel schreeuwerige kleuren, door de combinatie met de doorzichtige fles vind ik deze echt wel geslaagd.

Oh en de geur? Eén van de betere die ik in heel lang heb geprobeerd. Ik ben nogal fan van geurtjes en probeer dan ook elke keer iets anders. Deze is sowieso een blijver! Nu het het leukste van al? Ik mag 5 lezeressen de kans geven om method zelf te proberen! Je kunt namelijk kans maken op een pakket (met afwasmiddel, allesreiniger en handzeep) uit de Johanna Basford collectie! Hup, hup: waar wacht je op? Je kunt deelnemen door hieronder een reactie na te laten! Veeeeel succes!

Liefs,

E.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
25 comments Add yours
 1. Groooooooooote fan van Method hier! Vroeger kwam hier vooral Ecover in huis, maar sinds ik Method ken is dat ferm veranderd.
  Voor de keuken en badkamer heb ik hun reiniger, en ook hun wasmiddel is goed (en ruikt lekker, niet zo muf als Ecover). Maar ik ben vooral grote fan van hun handzeepjes. Mooie flesjes, leuke kleuren en ze ruiken lekker! (Ik koop ze bij Big Green Smile, een aanrader als je op zoek bent naar groene huishoud- en verzorgingsproducten :-))

 2. Hallo! Ik ben ook echte clean freak! Mijn enige sportactiviteit is intensief poetsen en daar geniet ik van. A clean house is an empty head. Win win dus. Ik heb enkele ecover producten, maar ik kan het toch niet laten om soms een scheutje dettol of amoniak toe te voegen. Niet zo eco dus… Misschien overtuigt dit merk me wel om 100% clean & 100% green te combineren.
  Liefs uit België. X

 3. Sinds de geboorte van mn dochtertje, 4 maand en half geleden, heb ik toch ook meer aandacht vooe de schadelijke stoffen in producten. Zelf kende ik Ecover maar heb ik nog nooit gehoord van Method. Altijd leuk om iets nieuws te leren kennen. En uit te proberen misschien? ?

 4. Jaaa! Ik wil ook testen! Ik haat poetsen maar kan er ook totaal niet tegen als m’n huis vuil is. Dus ik spendeer wel wat uurtjes vloekend met de stofzuiger en de dweil. Met een peuter en een kleuter in huis vind ik ecologie steeds belangrijker. Een heerlijk geurtje in huis vind ik super maar ik ben wat voorzichtig met van die flesjes “interieurparfum”. Het zou leuk zijn als ik het al lekker kan doen ruiken met m’n poetsmanoevres ;-).

 5. Wow, wil ik uittesten: mijn kennis van ecologische producten is enkel beperkt tot ecover. Waar ik wegens geur minder fan van ben, terwijl ik het wel belangrijk vindt dat de natuur op nummer 1 staat!

 6. Moh! Ik heb de handzeep maar had dus totaal niet door dat zij ook schoonmaakproducten hebben ?! Die wil ik ook wel eens testen! De handzeep ruikt alvast heerlijk!

 7. Poetsen doe ik niet graag maar ik word er nadien wel happy van en ik heb het ook graag proper, netjes en lekker ruikend. Zalig! Das ja, ik doe ook graag mee. Benieuwd ?

 8. Als de tegenhanger van tante Kaat ken ik niks van schoonmaak zepen, voor mij is alles gelijk. Maar deze spreken me wel aan hoor. Leuk design, dus ik wil deze zeker eens testen. Nu de grote vakantie voorbij is kan dit huis wel eens een grondige poetsbeurt gebruiken.

 9. Zijn deze ook zacht voor de huid? Dan wil ik ze al te graag testen! En kan ik die rubberhandschoenen achterwege laten 🙂 Want de ‘reguliere’ producten vreten zowaar mijn vel op…

 10. Wat leuk!! Ik doe heel graag mee want ik vind het ook behoorlijk belangrijk dat er zoveel mogelijk ecologische producten gebruikt worden, zeker met de kindjes in huis. En als deze dan nog eens in zo’n mooie verpakking zitten…

 11. Ik ben ook fan van lekkere geurtjes in het huishouden. Method kende ik nog niet maar het ziet er heel mooi uit (het oog wil ook wat).
  Het zou leuk zijn om deze even te mogen testen, ik ben alvast kandidaat

 12. Die wil ik ook wel testen! Ik heb onlangs voor de eerste keer de allesreiniger gekocht (roze pompelmoes), gewoon omdat ik de vormgeving mooi vond, en ben daar heel tevreden van, dus ik ben benieuwd naar de rest van het assortiment.

 13. Oh hopelijk ben ik nog niet te laat! Wat een leuke verpakking! Ik ben als mommy dus ook wel benieuwd naar het merk (en de geurtjes haha). Niets dat zaliger is dan thuiskomen in een proper gepoetst huis (zeker als je het zelf niet moest doen ?) liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *