636. Ecologisch, mooi en proper: meet method!

Oké, schoonmaken is niet meteen mijn favoriete klus, maar meestal kun je er nu eenmaal niet onder uit. Als ik kan kiezen ga ik steevast voor een geurtje of verpakking waar ik blij van wordt. Kwestie van de taak al wat aangenamer te maken. Tegenwoordig hebben heel wat ecologische schoonmaakmiddelen ook super lekkere parfums en geweldige flesjes. Met Lucet in huis vind ik ecologie en schadelijkheid van de stoffen steeds belangrijker. Ik stelde in het verleden al Seepje aan jullie voor, vandaag tijd voor method!

method introduceert een hele nieuwe manier van schoonmaken met stijlvolle en ecologische producten op basis van natuurlijke ingrediënten, die echt goed poetsen en vooral hemels ruiken. Onlangs bracht het merk een limited edition uit waar je vrolijk van wordt. Het ontwerp komt van de Schotse illustratrice Johanna Basford, het brein achter de ondertussen immens populaire kleurboeken voor volwassenen. Samen met Johanna is method op missie om kleur in elk huis te krijgen. En al ben ik niet voor te veel schreeuwerige kleuren, door de combinatie met de doorzichtige fles vind ik deze echt wel geslaagd.

Oh en de geur? Eén van de betere die ik in heel lang heb geprobeerd. Ik ben nogal fan van geurtjes en probeer dan ook elke keer iets anders. Deze is sowieso een blijver! Nu het het leukste van al? Ik mag 5 lezeressen de kans geven om method zelf te proberen! Je kunt namelijk kans maken op een pakket (met afwasmiddel, allesreiniger en handzeep) uit de Johanna Basford collectie! Hup, hup: waar wacht je op? Je kunt deelnemen door hieronder een reactie na te laten! Veeeeel succes!

Liefs,

E.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...