652. KABINE opent binnen 14 dagen!

 

Hoe ik nog de tijd vind om hier iets neer te pennen? Ik weet het niet. De voorbije weken en dagen zijn zonder twijfel de drukste uit mijn hele leven geweest en ik verwacht dat de weken die komen nog erger zullen worden. En al zeg ik het zelf, ik heb geen zittend gat. Ik ben een werker. Maar toch: wat een vloedgolf is me dat geweest. Eentje vol werk, hectiek, paniek, maar ook vol bakken enthousiasme en plezier. Zoals ik het op Instagram schreef deze week: one moment I’m moving mountains and the other I’m crying rivers. Zoiets.

De voorbije weken is ons pand in een verschroeiend hard tempo winkel en brunchbar geworden. Met grote dank aan al de fantastische vakmannen waar we dagelijks op konden rekenen. Zeker onze schrijnwerker is een klein beetje onze held geworden. De familie Dekeyser heeft gouden handen als het op hout aankomt. Voor ons maakten ze heel wat maatwerk uit multiplex en al zeg ik het zelf: het zo mooi geworden. Veel van de ideeën werden uitgewerkt door Nele van MAN, maar ook de schrijnwerkers zelf hebben bijgedragen in de creatieve uitwerking van alle meubelen. Een echte aanrader!

Daarnaast hebben we ook de hele winkel ZELF, (ja echt) geschilderd. 400m2. Kundet u voorstellen? Alle muren en plafonds werden wit gespoten. Ja gelukkig, dat gebeurde dus niet met de rol. En vorige week hebben we dan alle kleuraccenten geplaatst. Ik ben de Colora coach zo dankbaar voor het advies en de ondersteuning bij het uitkiezen van die kleuren want ze zijn geweldig. Echt KABINE kleurtjes. Wat vinden jullie?

 

 

Ik denk trouwens dat Koen (baas van de Colora verfwinkel in Veurne) wel blij zal zijn dat alles geschilderd is nu. Ik heb die mens bijna gestalkt. In zijn winkel, aan de telefoon, op WhatsApp, … Dag en nacht. Dus Koen: dank voor het onbetaalbaar advies: ik stop nu even weer met mijn gestalk. 😉

Daarnaast ook dank aan iedereen in mijn naaste omgeving: mijn vent, ouders, broers en zussen, onze familie, Aline & Boris van Kantine, de Averein/Chagall familie, vrienden en vriendinnen: MERCI voor jullie hulp en om mij te verdragen zoals ik nu rond loop. En nu hup hup weer aan de slag. Klaar voor de laatste 14 dagen. Tot op 3 april?

P.S.: deze week is het actieweek bij Colora! 10% op het hele assortiment… Just saying… 🙂

Liefs!

Eliza

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...