Ik hou van webshops. ’s Avonds vanuit je luie zetel kunenn shoppen, zonder overvolle winkels, veel te kleine pashokjes of vervelende verkoopsters. Zalig toch? Nog leuker dan het online shoppen op zich zijn de momenten wanneer je bestelling netjes aan huis wordt geleverd. Meestal leuk verpakt, een cadeautje voor mezelf.

Onlangs botste ik op een heel leuk exemplaartje: www.isajewellery.com !
 Niet alleen kun je er schitterende juweeltjes scoren, ook de website op zich ziet er heel erg leuk uit! De juwelen zijn zoals ze horen te zijn, elegant en vrouwelijk. Leuk voor jezelf of (voor de mannelijke lezers) leuk als cadeautje!


Zelf ben ik al even op zoek naar een Carrie ketting. Sex and the City fans, weten zonder klikken over wat ik het heb. Wel, Isabelle Vermeersch ontwerpt ook custom made juwelen.  Mijn kans! 🙂 Ook zitten er in het standaard assortiment een paar look-a-likes! Ik ben fan!

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...