352. Pastelkastjes op Designmarkt !

foto dmfoto 4 dmfoto 3 dmfoto 2 dmDat pastel een echte trend is in intieurland, dat wisten we al. Naast de muren, meubelen, kussen en plaids moeten nu ook de kasten eraan geloven. Vaak zijn het oudere kasten, waarvan men  de 2 kastdeuren elk in een andere (pastil)tint schildert. Ook op de designmarkt kwam ik heel wat van die pastelkastjes tegen. En keer op keer intrigerenden ze me. Heel vaak zag je de combinatie gebroken wit – roze of gebroken wit – pastelgeel terug. Nu heb ik ook nog een dergelijke kast op de kop kunnen tikken. Eentje van mijn oma. Dus binnenkort ga ik op zoek naar de mooiste pasteltinten en ga ik zelf aan de slag om mijn oma’s kastje een hedendaagse kleurtje te geven. Mijn kast lijkt op het zwart-witte hierboven, maar ik wil het schilderen zoals het roze-witte. Wat denken jullie ervan? Zal het een mooi resultaat geven?

Sorry van de slechte foto’s, ze zijn allemaal een beetje in een haastje getrokken. 🙂

Liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...