Mijn onlangs nieuw ingevoerde categorie ben ik blijkbaar eventjes uit het oog verloren. Vandaag wordt die schade dus ingehaald. Na de halve Gossip Girl cast en meneer Chris Pine, volgt een cliché van formaat. Toch valt het echt niet te ontkennen; dokter Derek Shepperd (alias Patrick Dempsey) heeft het. Gaat er geen belletje rinkelen? Shame on you! Dat wil dan ook zeggen dat je geen Grey’s Anatomy volger bent! Ik dus wel (hoe verwonderlijk! 😉 )! Veel woorden moeten aan deze foto’s niet worden vuil gemaakt. ’t Is gewoon echt een knappe vent. Geef uw ogen de kost op deze mooie donderdag!

Voor mij is dit trouwens de laatste dag werken, want vanaf morgen heb ik een dikke twee weken congé payé! Maar geen paniek, ergenstussenin blijft ook dan op tijd en stond zorgen voor de nodige dosis afleiding!

Liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...