Mijn eerste weekend sinds lang zonder etentjes, café’s, feestjes, oneindig durende terrasavonden,… Heel lang geleden. Zo lang dat ik de tijd niet meer kan noemen dat ik er nog zo eentje had. En man, wat kan ik daar eens van genieten! Pas op, die andere weekends kunnen meestal ook wel tellen, maar dit weekend geniet ik van een beetje rust. Waauw! Plots zoveel tijd op overschot. Tijd voor voetbadjes en manicures, voor fris opstaan en lekker lang ontbijten. Tijd om een hele dag in je pyjama rond te lopen of een extra blogpost te schrijven bijvoorbeeld. 😉 Boodschap voor vandaag: investeer af en toe in jezelf. Blokkeer een weekend in je agenda! Akkoord je hebt geen foto’s om achteraf op je facebookpagina te plaatsen en te doen alsof je de meest hippe chick van ’t stad bent. Maar de energie die zo’n weekend je opleverd is die mogelijke deuk in leuke imago echt wel waard. 😉

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...