Ik ben een echte snoepjesfan. In alle maten en kleuren. Er is niks wat ik niet lust! Tot mijn grote spijt soms… Toen ik eventjes terug in Antwerpen was ontdekte ik mijn nieuwe paradijsje! Ooit al van Doctor Seven gehoord?

‘Doctor Seven, the sweet remedy’ is de nieuwe hit in de Nationalestraat.  De twee lange muren in de shop zijn er volledig gevuld met snoep! Echt v-o-l-l-e-d-i-g! Gevaarlijk! Aan de ene zijde vind je gewoon snoep, de andere zijde is volledig gevuld met jelly beans. Deze laatste vind je er in alle geuren, kleuren en smaken. Denk bijvoorbeeld aan granaatappel, druif, vanille, marshmellow, caramel-popcorn, groene appel,… Naast al dat lekkers kun je er op de koop toe super leuke gadgets scoren. Zeker een bezoekje waard dus!

Het concept van de winkel is een soort apotheker, maar dan met snoep. Je kunt er je eigen medicijnenpot vullen met jelly beans naar keuze. Of je kunt 1 (of meer natuurlijk!) voorgevulde potjes mee naar huis nemen. Alle potjes zijn voorzien van leuke namen en nog leukere bijhorende gebruiksaanwijzingen! Zeker lezen dus!

Leuk weetje? Als je twee (of meer) verschillende bellies samen in je mond stopt krijg je een totaal nieuwe smaak. Bijvoorbeeld: 2 aardbeienconfituur bellies + twee vanille = aardbeitaartje! En dat werkt dus echt! 🙂 Zoals je waarschijnlijk al kon raden ben ik helemaal fan! Mijn lijf iets minder, maar daar is dan ook weer een woord voor: foert!

Voor gewoon snoep betaal je 11€ per kilo, voor de jelly beans 18€ per kilo. Voor 1 Medicijnenpotje tel je 6€ neer!

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...