Gadgets, you’ve got to love them. Ik hou ervan om tijdens tripjes gadgetwinkels op te zoeken. Je vindt er echt de zotste dingen! Extra pluspunt: altijd inspiratie voor leuke cadeautjes! 🙂 Vandaag enkele leuke hebbedingetjes!


1. Ottmar Hörl kabouters!

Eén van mijn vriendinnen heeft een exemplaartje van deze kabouters in haar living staan. En ik geef het toe: IK BEN JALOERS! Ik vind ze geweldig! Niet in de zin van: ik zet er mijn hele huis vol mee, maar ze geven wel een grappige toets aan je interieur! Mijn voorkeur? De kabouter met opgestoken middenvinger! 🙂  Deze laatste kosten ongeveer 50€, voor de horen-zien-en-zwijgen-kabouters tel je ongeveer 60€ per stuk neer. Niet bijster goedkoop, maar wel de moeite waard!

2. Scratch Map

Nog een super leuke ontdekking was deze wereldkaart! Ik ontdekte hem bij Coop in Antwerpen, maar blijkbaar verkopen veel webshops hem ook. De kaart werkt volgens het principe van een kraslot. Je hangt hem aan de muur en kunt de landen krassen waar je al bent geweest. Cadeauhit!

3. (Dis)like stamps

Hoeft niet veel uitleg, zijn gewoon übercool! De rode stempel vind je op www.likestickers.nl, de blauwe vind je onder andere op www.megagadets.be !

4. Bomb alarm clock

Zou ik zelf misschien iets minder aangenaam vinden, maar lijkt me wel een fantastische grap. Installeren zonder dat je wederhelft hiervan op de hoogte is. De wekker gaat af als een echte bom, licht en al ! Hilarisch! Je vindt deze ook op www.megagadgets.be!

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...