Een nieuwe categorie op ergenstussenin. Juijjj!!! 🙂 Om het maandaggevoel bij jullie (en mezelf) wat te doen vervagen wil ik jullie graag verslag uitbrengen van mijn weekend. We doen het wel anders nu. Geen woorden, maar beelden. De plaatjes zal ik uiteraard wel steeds van een klein beetje uitleg voorzien. Hieronder de shots uit mijn eerste weekend.

1. I Love Techno, Flanders Expo Gent.
2. De winter nadert, dus kousen ingeslaan. Dit zijn mijn favoriete paar (Veritas).
3. Home & away! Zaterdag de tijd genomen om wat afleveringen in te halen! 🙂
4. Vers sinaasappelsap & verse limoen-munt limonade @pain quotidien Gent.
5. Tournedos, mijn favoriete beauty-adresje! Zaterdag wenkbrauwen terug in vorm gewaxt!
6. Netsky zaterdagavond op de Red Bull Elektropedia Awards, Flanders Expo Gent.
7. Oliebollen!!!!!
8. Love @ I Love Techno.
9. Main entrance I Love Techno.
10. Vers brood @pain quotidien.
11. Home & away. Veel weg en toch thuis. Een zalig weekend. Tafereel v/e prachtige horizon, zondag tegen de avond.
12. Love @ I Love Techno

En wat denken jullie? Leuk of niet? Wekelijks of niet?

Veel liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...