Grote fan van juwelen? Dan heb ik dé tip van de dag voor jou! Just Julia is een gloednieuwe webshop met fantastische spulletjes! Van classy oorbellen tot parelarmbanden, leuke broches of hippe sjaaltjes, Just Julia heeft ze allemaal! En weer leuk pluspunt: bestellen kan vanuit je zetel (ja, i love webshops!). Creatief brein Charlotte (23!) werkt met verschillende collecties: Julia’s Pearls bijvoorbeeld worden ontworpen met parels rechtstreeks van bij de Chinese parelvissers, Julia’s Chic komt dan weer helemaal vanuit NY! Ook Charlotte helpt ook zelf bij het ontwerpen van 1 van de lijnen genaamd Julia’s Privates! Van elk stuk zijn maar een beperkt aantal aangekocht. Je hebt dus zo goed als een piece unique! Hieronder een overzicht van mijn favoriete items uit de collectie! Enjoy!


Ik ben trouwens al volop bezig met kerstlijstjes maken! In de maand december plan ik namelijk elke week een post met cadeautips. Ik kan al niet meer wachten, want ik heb zoveeeel leuke spuletjes ondekt. Bij deze is dus ook mijn persoonlijke wishlist weer aant aandikken! 🙂

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...