Badboot. Heel fijn woord. Al van gehoord? Het is één van de grootste drijvende opluchtzwembaden ter wereld! De Antwerpenaren zijn dan ook (terecht) trots op hun nieuwe aanwinst aan het Kattendijkdok. Ik ben er in augustus ook enkele keren geweest: denk 30 graden, stralende zon, blauwe hemel. Wauw, genieten! Maar uiteraard, we wonen in België hé. Als we 3 of 4 maand per jaar kunnen gebruik maken van zo’n fantastisch zwembad, zal het al veel zijn. Wie snel even de som maakt weet dus ook dat die boot niet meteen de grote winst opleverd. Gelukkig heeft den chief daar iets leuks op gevonden. Vanaf 14 november (gisteren dus) vind je aldaar een schaatsbaan. Baanboot dus. Al bekt dat heel wat minder. Misschien ook niet zo duidelijk. Nu ja, doet er niet toe. 🙂 De schaatsbaan zal zo’n 400 meter groot zijn en ongeveer 120 mensen kunnen ontvangen. En dat allemaal opt water! Naast de piste zul je er ook terecht kunnen voor een drankje en/of hapje. Ideaal! Schaatsen kan tot eind februari en de toegang bedraagt 5 eurootjes.


Liefs!

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...