Toen ik overlaatst door mijn posts ging zag ik dat het al even geleden is dat ik nog eens een webshop in de kijker plaatste. Bizar, want ik ontdekte afgelopen tijd enkele juweeltjes. Vandaag dus numero uno: Ezisliving! Onder het motto: ‘Design siert. Eenvoud ook’ startte Dianah haar eigen deco-webshop. Naast de webshop geeft ze ook vorm aan interieur en is ze mama van 3. Bezige bij dus!
aanbodezis
De eenvoud zie je niet alleen terug in de items die worden aangeboden. Ook de collectie en de webshop op zich zijn klein en daardoor ook super eenvoudig in gebruik. Geen ultra-uitgebreid assortiment, maar een mooie selectie aan leuke items die je interieur net dat tikkeltje meer geven. Ideaal voor twijfelaars als mezelve!

Wat kun je er vinden? Denk: gezellige plaids, geurige kaarsen, super leuke vazen en smaakvolle koffie- en theetoebehoren. Ook voor de kleinsten vind je originele spullen en last but not least de Visitors zijn er terug te vinden!!
foto2

Ik werd op slag verliefd op de thermomokken van ASA Selection. Geen logge, very unfashionable thermossen, neen! Een clean, zwart-wit ontwerp met super leuke opschriften! Gemakkelijk voor onderweg, in mooi porselein en kan zo de vaatwas in! My cup off tea! 🙂 Toen Dianah hoorde van mijn crush stelde ze meteen voor er eentje aan ergenstussenin cadeau te doen. Een vrouw naar mijn hart!

Duuuussssssssss….

Wil je ook zo’n super leuke thermobeker winnen? Super simpel:

foto1. Like de ergenstussenin facebookpagina (als je dat nog niet deed)
2. Like de Ezisliving facebookpagina (als je dat nog niet deed)
3. Laat onder dit bericht een leuke comment achter of stuur me een mailtje

Volgende week woensdag maak ik de winnaar bekend!!! Heel veel succes iedereen!

Liefs

E.
ergenstussenin@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...