554. Scapa Home: verjaardagsprijzen deel 4!

scapahome1 scapahome2 scapahome3 scapahome4 scapahome5 scapahome6
Dag vier, de laatste dag met cadeautjes en wees gerust we gaan eruit met een klepper. Zoals jullie weten woon ik aan zee. En toen ik erover nadacht zijn er eigenlijk weinig merken die het strand perfect weten te vertalen in interieurtermen. Pas op, er zijn er heel wat die dat proberen, maar meestal wordt de bal echt compleet misgeslaan. Denk geel en blauw en heel veel kitch en schelpen. Je kunt al raden dat dat niet zo mijn ding is. Gelukkig kan het ook anders. Dit Belgisch merk bijvoorbeeld doet het wel heel erg knap. Vooral in hun nieuwe zomercollectie zit voor mijn heel veel pure strandsfeer.

Ook de kleuren zijn helemaal top, warme beiges, lichte blauw- en petroltinten en subtiele varianten op roze en koraal. Opvallend zijn de knappe dégradés die terugkomen in plaids, strandlakens en bedlinnen. Ook de stonewashed stoffen roepen dat zomersegevoel op, alsof zon en zeewater het textiel tot leven brachten. Veel van de plaids en stoffen worden trouwens in een Belgische weverij geweven!

 

scapahome7
Blij ben ik dus dat ik iets uit de Scapa Home collecties mag weggeven. En nog blijer ben ik dat het een topplaid is uit de collectie! Wil je dus graag kans maken op dit prachtexemplaar uit de Scapa Home zomercollectie. Laat dan hieronder een berichtje achter! Vrijdag maak ik de winnaars bekend op de Facebookpagina!

Toitoitoi!

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...