553. Levis: Verjaardagsprijzen deel 3!

naamloos-levis_ergenstussenin_verftips6levis_ergenstussenin_voorna13levis_ergenstussenin_voorna15levis_ergenstussenin_voorna14levis_ergenstussenin_voorna11

De blog zou de blog niet zijn als er ook niet iets te winnen viel voor doe-het-zelvers. Het lief en ik hebben heel veel in ons huis zelf gedaan en weten dus als geen ander dat een duwtje in de rug dan zo’n deugd kan doen. Trouwe vriend Levis is dus ook weer van de partij.

Het voorbije jaar is hier heel wat verf de revue gepasseerd. We namen de hele benedenverdieping onder handen en zijn nog lang niet van plan om te stoppen. Het terras, de living, de gang, het toilet, de keuken en de binnenkoer kunnen we al afvinken op ons lijstje, maar de bureau en de inbouwkasten verdienen ook nog wel een likje! Binnenkort ga ik dus weer aan de slag!
levis_ergenstussenin_voorna5levis_ergenstussenin_voorna3levis_ergenstussenin_voorna2levis_ergenstussenin_verftips3
Levis is hier bijna een vaste waarde aan het worden en ik merk ook aan de aantal deelnemers bij de verfwedstrijden dat nog heel wat mensen schilderplannen hebben. Ben je zelf ook aan een creatief projectje bezig? Neem dan zeker deel aan deze wedstrijd!

Ik mag namelijk 4 lezers plezier doen met enkele liters Levis Ambiance in een kleur naar keuze! 1 Lezer wint 15 liter en 3 andere lezers winnen elk 5 liter verf! Wat moet je daarvoor doen? Vertel me hieronder wat je met de prijs zou doen! Ik ben super benieuwd!

Veel succes!

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
40 comments Add yours
 1. Nu wij de verdieping onder het dak inpalmen, wordt onze voormalige witte slaapkamer een speelkamer voor onze dochter van drie. Ik wil zoveel mogelijk wit behouden, maar hier en daar een kleuraccentje (een stukje hoek van de kamer) mag wel, vind ik. Een likje verf zou dus meer dan welkom zijn

 2. Hey!
  Ik volg je blog al een tijdje en haal hier veel inspiratie uit!! Bedankt daarvoor! Mijn vriend en ik hebben net een huisje gekocht en we moeten er op 3 weken tijd in! Kost allemaal heel veel centjes en heel veel tijd en energie 😉
  Zo’n likje verf in onze nieuwe woonkamer zou heel leuk zijn en vooral een opkikker! Ik denk aan heeeeel licht groen, wat denk jij?

 3. Dag Eliza,
  Vooreerst van mij ook een heel dikke proficiat met je 4de blogverjaardag! Bedankt voor alle fijne interieurinspiratie die je me bezorgt!
  Vorige herfst hebben we onze living onder handen genomen en helemaal geschilderd en heringericht. Deze lente is het de beurt aan onze keuken… Onze planchetten plafond wordt geschilderd en we willen de muren graag in een fris kleurtje stoppen!
  Voor onze living kozen we voor ‘Leem’ uit de Ambiance Collectie van Levis en hier zijn we heel erg tevreden van!
  De Levis Ambiance verf zou bij ons dus meer dan welkom zijn!!
  Vele groetjes,
  Maria

 4. Hoi Eliza
  Binnen twee weken verhuizen we terug naar de zee en start ons eigen renovatieproject. We hebben een oud herenhuis gekocht en we willen een contrast creeëren tussen de oude elementen (hoge plafonds, parketvloer, houten trap,…) en een moderne inrichting. We willen/moeten sowieso elke kamer herschilderen, dus verf is héél erg welkom en de kleuren van Levis Ambiance zouden heel mooi passen binnen ons concept!

  Groetjes
  Pauline

 5. De kamer van ons zoontje Maxime moet dringend geschilderd worden, dus je zou ons een groot plezier doen met enkele liters verf!

 6. Binnen een paar weken worden alle ramen en deuren hier vervangen. Na het kuiswerk zullen heel wat muren een nieuwe laag moeten krijgen. De living ga ik meteen dan maar eens helemaal opnieuw doen. Wel wat liters nodig dus 🙂

 7. Sinds mijn lief en ik een nieuwe zetel kochten, vinden we dat de muren van onze woonkamer ook een nieuw likje verf kunnen gebruiken. We zijn erg fan van Levis Ambiance & Bruno Pieter’s ‘Bliss’, omdat die kleur zo mooi past bij onze lichtgrijze zetel. (toevallig ook het kleur dat jullie kozen!) Fingers crossed dus voor een makeover van onze woonkamer! 🙂

 8. Mijn opa en oma werden verplicht om te verhuizen naar hun oud huis. Momenteel zijn ze op +70-jarige leeftijd van dat huis dat uit 2 appartementen bestaat, terug een grote woning aan het maken. We proberen allen zoveel mogelijk te helpen. De verf zou ook een mooi handje kunnen toesteken!

 9. Eliza! Ik = grote fan van je leuke blog + de mama ook al helemaal overtuigd!

  Binnenkort trekken Wout en ik in ons huisje, dat nu nogal een ouderwets geel/beige kleurtje op de muren staan heeft (écht een ziekelijk kleur). Ons allereerste werkje samen zal dus de living schilderen worden.

  Ondertussen zit ik al met een hoop kleuren in ‘t hoofd (voor meneer des huizes in spe, klinkt het als ” ‘t is allemaal gelijk, kies maar, op voorwaarde dat het geen roze is)… dus de voorkeur gaat uit naar wit of/ en muntgroen of lichtgrijs in combinatie met… Kortom ik kijk er geweldig naar uit en een beetje verf zou wel mooi meegenomen zijn natuurlijk! En wordt het niet meteen de living… dan krijgen de keuken, de wc en de slaapkamer ook wel nog een nieuw kleurtje.

  Veel zonnige groetjes

  Fran

 10. Precies vandaag zijn ‘de plakkers’ begonnen in ons huis. Binnen een paar weken zullen alle ruimtes dus echt vorm krijgen. Na een (hele) tijd wachten, mogen al die muren in een verflaagje gezet worden. Dus een aantal verfliters Levis zijn erg welkom. 🙂

 11. Toch ook even mijn kansje wagen …
  Ons volgend project is de slaapkamer van onze allerkleinste …
  Broer heeft al langer een mooie kamer, nu is hij aan de beurt !

  Groetjes
  Mieke

 12. Binnen een maand verhuizen we naar ons eigen stekje , een gezellige rijhuisje die verbouwd is. we gebruikten reeds tips voor de toekomstige indeling en meubels , maarh het zou vooral leuk zijn om niet te moeten kijken op de geprimmerde gyproc wanden. Een likje verf is dus meer dan welkom 😉

 13. Eerst en vooral hieperdepiep met de verjaardag van jou blog.
  Onlangs alleen een huis gekocht om helemaal te renoveren. Maar als meisje alleen is dit toch nog een hele uitdaging. Dit zou een super, leuke en aangename duw zijn in de rug om zo mijn doel te kunnen behalen.
  En iets leuks en eigentijds te maken van mijn oude huisje.

  ps: Jouw blog is bovendien een leuke ontdekking met fijne tips!

 14. Keuze genoeg hier om te verven: de kamer van de kinderen, mijn eigen kamer en de living die bijna nieuwe ramen krijgt en dus extra licht. Met dat extra licht zou ik een mooi, nieuw laagje verf extra goed kunnen zien 🙂

 15. mijn man wordt binnen enkele weken zelfstandig en heeft nu nog even de tijd om het huis af te werken. De hal, de trap, de toiletten, badkamer en washok zijn intussen prachtig, rest nu nog de vernieuwde uitbouw en last but not least maar helemaal als laatste, onze slaapkamer….

 16. Mijn vriend en ik gaan deze zomer verhuizen van de Westhoek naar een appartement in Leuven! 😉 Aangezien we momenteel elk nog studeren, is duwtje altijd welkom! 🙂 Graag zou ik een blauwe kleur kiezen, maar dat zal afhangen van welk appartement het zal worden, spannend! 🙂

 17. Fijne Blogverjaardag Eliza!
  Mijn lief en ik zijn 3 jaar geleden ons huis ingetrokken. We hebben overal het hele oude behang verwijderd, nieuwe electriciteit gekegd, nieuw sanitair geplaatst, nieuwe ramen laten plaatsen. Wanneer de schoonvader en het lief klaar zijn met de valse plafonds te hangen (normaalgezien nog een week of twee) is het EINDELIJK tijd voor verf. Wij kijken daar heel erg naar uit & een duwtje is zeker welkom!

  Grtjs Joyce

 18. Oh. Ik zou ons bureautje schilderen en er een leuk winkeltje van maken. Want van het lezen van deze mooie blog en vele andere heb ik het besef gekregen dat je iets moet doen waar je een goed gevoel bij krijgt. Waar je gelukkig van wordt. En dat wordt een nieuwe webshop/winkeltje. Do what you love!! Gr.

 19. Proficiat Eliza! Ik volg nog steeds met veel nieuwsgierigheid!
  Wij zouden kamer nummer 3 aanpakken. Wink wink wink! #itsstillasecret

 20. Ik probeer opnieuw (damn, spamfilter!)!
  Onze hal heeft dringend een likje verf nodig, dringend wat frisheid bij het binnenkomen van ons huis. Ben die matte, vuile pleister zo moe!

 21. Proficiat!
  Ik zou ons zoontje zijn kamertje in zacht mintgroen verven en decoreren met witte wolkjes zodat hij zoetjes kan wegdromen!

  Groetjes, E xxx

 22. Oooooooo ja!! Verf nodig en graag wat Eliza advies erbij 🙂 Voor een nog topsecret project – nieuwe thuis – na de zomer – sssshhhhttt 😉

 23. Geweldig!! Ik doe graag mee 🙂
  Ik heb nog een mooi oud kastje staan, Deens design, dat echt een opknapbeurt nodig heeft. Het is een kastje van mijn grootouders dus ik wil het graag een mooie plek geven in ons nieuwe huis.
  Maar er is zelfs nog een groter project: van onze berging een mooie, ordelijke en frisse bijkeuken maken. Door de juiste verf en kleur te kiezen voor de muren en rekken!

 24. Hiep hiep hoera! Hopelijk doe je er nog minstens een veelvoud van dit aantal jaartjes bij!
  Ik waag ook graag een kans hier. Met baby 1 op komst staan er nog veel werken op de planning, en schilderen is er één van. De kleuren liggen al vast, ik kijk al uit naar het resultaat 🙂

 25. Ik waag heel graag mijn kans want een vernieuwd huis kan zeker een likje verf gebruiken :-).
  Van harte proficiat ook met je blogverjaardag! Doe er nog maar veel jaartjes bij want ik volg met veel plezier je blog.

 26. Mijn vriendin en ik hebben gisteren de akte getekend van ons huis. We starten binnenkort met renoveren en verf is dan een heel welkom cadeau. De Basics White collectie zou ideaal zijn om onze muren van een neutraal kleur te voorzien en vooral Orkaan vind ik een leuk accentkleur.
  Mijn vriendin weet niet dat ik meedoe met de wedstrijd, dus het zou een extra leuke verrassing zijn als ik voor haar zou kunnen winnen :-).

 27. Ik heb een paar dagen verlof ingepland en start dit weekend met de grote lenteschoonmaak! Ik ben er zeker van dat ik na het doorpluizen van Pinterest weer heel wat inspiratie zal hebben om mijn interieur op te frissen! De verf zal dan ook zeker van pas komen!!

 28. “Je kan nooit verf genoeg hebben” is iets wat ik na maanden verbouwingen geleerd heb :-). Gezien ik een nogal enthousiaste schilder ben hangt er ongeveer evenveel verf aan mijn kleren dan aan de muren 🙂 dus de verf gaat er nogal rap door bij ons en we hebben nog de helft van het huis te gaan….so bring on the paint zou ik zo zeggen !

 29. Wij willen ons kleinste kamertje heel graag eens onder handen nemen… want dat is iets wat we eigenlijk altijd hebben uitgesteld, terwijl dit in principe wel het visitekaartje van ons huis is….. Dus onze bezoekers (en wij uiteraard ook) zullen dankbaar zijn voor de litertjes verf!

 30. Super!! Mocht ik winnen, zou ik m’n deuren onder handen nemen! Toen ik m’n appartement kocht, waren alle deuren heel donker grijs geschilderd, terwijl ik ze het liefst in het wit zou hebben. Het was wel heel proper en dus een beetje zonde om in de verf mijn spaarcentjes te stoppen…. maar nu de kans zich voordoet, grijp ik ze met beide handen hoor!!

 31. Ik zou heel graag een beetje experimenteren met kleur in huis door mijn kasten in een frisse hippe kleur te stoppen. Ik ben al even gaan kijken en ben er zeker van dat ik binnen de Levis Ambiance collectie wel ‘n toffe kleur ga vinden! Ik heb er al zin in! Nu nog verlof op het werk inplannen…..

 32. Happy blogbirthday!!! Ik ben normaal een stille fan, maar voor Levis verf doe ik graag mee!
  Ik zou er zelfs niet over moeten nadenken: onze living is klaar, mijn kantoor is pas afgewerkt en nu wil ik heel graag onze inkomhal onder handen nemen. Het originele geel beige is écht niet mijn kleur en onze inkomhal is zo mooi met zwarte en witte marmer, dat we er echt asap ons idee van moeten maken! Licht, met 1 accentmuur en vooral bye bye geelbeige !! #fingerscrossed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *