553. Levis: Verjaardagsprijzen deel 3!

naamloos-levis_ergenstussenin_verftips6levis_ergenstussenin_voorna13levis_ergenstussenin_voorna15levis_ergenstussenin_voorna14levis_ergenstussenin_voorna11

De blog zou de blog niet zijn als er ook niet iets te winnen viel voor doe-het-zelvers. Het lief en ik hebben heel veel in ons huis zelf gedaan en weten dus als geen ander dat een duwtje in de rug dan zo’n deugd kan doen. Trouwe vriend Levis is dus ook weer van de partij.

Het voorbije jaar is hier heel wat verf de revue gepasseerd. We namen de hele benedenverdieping onder handen en zijn nog lang niet van plan om te stoppen. Het terras, de living, de gang, het toilet, de keuken en de binnenkoer kunnen we al afvinken op ons lijstje, maar de bureau en de inbouwkasten verdienen ook nog wel een likje! Binnenkort ga ik dus weer aan de slag!
levis_ergenstussenin_voorna5levis_ergenstussenin_voorna3levis_ergenstussenin_voorna2levis_ergenstussenin_verftips3
Levis is hier bijna een vaste waarde aan het worden en ik merk ook aan de aantal deelnemers bij de verfwedstrijden dat nog heel wat mensen schilderplannen hebben. Ben je zelf ook aan een creatief projectje bezig? Neem dan zeker deel aan deze wedstrijd!

Ik mag namelijk 4 lezers plezier doen met enkele liters Levis Ambiance in een kleur naar keuze! 1 Lezer wint 15 liter en 3 andere lezers winnen elk 5 liter verf! Wat moet je daarvoor doen? Vertel me hieronder wat je met de prijs zou doen! Ik ben super benieuwd!

Veel succes!

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...