PicMonkey Collage
De mensen die me ook volgen op Instagram (elizadewaele) hebben een klein beetje kunnen meegenieten van het zalige weekend dat ik achter de rug heb. Het lief en ik verbleven een weekendje in Hasselt. En mannekes wat een stad, wat een streek, wat een sfeer, wat een smaak. Ik wil al die top ontdekkingen ook heel graag met jullie delen, deze week dus zeker hotspots! Maar eerst iets anders. Een zoektocht. Naar drie jonge dames. Lees even mee.

Zaterdagavond.
Op weg naar een restaurantje.
Het lief en ik houden halt in de Fortis bank op de Grote Markt.
Even bijtanken.
‘Alles bij?’ vraagt het lief.
Hij kent me goed. Te goed.
Ja tuurijk’.
Terrasje, apero voor we naar Arlecchino trekken.
Hartstilstand.
Waar heb ik mijn portefeuille gelaten?
F#*!!%k! De bank.
Het lief zet het op een lopen.
Ik moet even aan Forest Gump denken. Mijn held.
Ik loop ook en moet even aan een kreupele schildpad denken.
Portefeuille weg.
Of wat had je gedacht?
Omgevings/vuilbakcheck.
NIKS. NADA. WEG.
PANIEK.
GROTE PANIEK.
Het lief belt onze blauwe vrienden.
En godzijdank!
Drie jonge dames hebben mijn geldbeugel er al binnen gebracht!
Mijn portefeuille, helemaal intact. Centjes enal!

Namen kregen we niet in het politiekantoor. Begrijpelijk, maar wel klote, want ik had die dames graag bedankt. Met een cadeau en een kus. Dat verdienen ze, de reddende engeltjes van mijn zaterdag. Dus oproep: heb jij, samen met 2 vriendinnen, geld afgehaald op zaterdag 15 juni rond 20u30 in het Fortiskantoor op de markt in Hasselt? Bracht jij mijn portefeuille binnen bij de Hasseltse politie? Geef me dan even een seintje. Ik wil je heel oprecht dankjewel zeggen.
Want zoveel onverbloemde rechtvaardigheid dat is de mens van vandaag niet meer gewoon.

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...