331. Kapstok Krush !

Untitled-1

600000_Toj_ClothesRack_Group_all.ashxnchb-pop-up-norm-toj-white-sma

Ja ’t is gebeurd! Ik ben gevallen voor een kapstok. Als skydiven zonder valscherm. Als een accident zonder airbag. BOENK PATAT!

Vorige week bracht ik samen met het lief een bezoekje aan designclinic. Altijd fijn, altijd super leuke spullen. Geheel onschuldig gaf Stephanie of Wannes (ik weet niet meer wie), me een foldertje mee. Eentje met kapstokken dus. Toj kledingrekken van Normann Copenhagen om specifiek te zijn. Ik wil in ons toekomstige huis heel graag een open dressing. Geen kasten en lades, maar open rekken, waar alles netjes op kleur gesorteerd samenhangt. Een super georganiseerde kamer met plaats voor schoenen, kleren, juwelen, handtassen en een grote spiegel! Een ideetje dat ik een klein beetje gestolen heb van een goede vriendin van me. Eentje die ook styliste is, dus zij  kan het weten hé! 🙂

Nu goed, plan was om dat allemaal te doen met ikea-stuff. Heel gewone en budgetvriendelijke rekken. Niks mis mee uiteraard. Tot ik dus de Toj-rekken tegen kwam. Wat een sterk staaltje design. Mooi en super praktisch! En ze hebben zelfs kapstokjes – in alle kleuren – om het geheel af te werken!

Enige probleem: de rekken zijn nogal prijzig (small: € 275 en large: € 351). Zeker als je er toch een stuk of 6 nodig hebt. Voor mij én het lief! Misschien maak ik er wel een DIY-projectje van. Zo moeilijk lijkt me dat niet. Wat denken jullie? Haalbaar?

Liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...