341. The doors !

vt_bk_06-2009_oegstgeest_hoekhuis_04vt_bk_06-2009_oegstgeest_hoekhuis_05vt_bk_06-2009_oegstgeest_hoekhuis_01

De mensen die me ook op Instagram volgen, zullen al gezien hebben dat ik binnen PROJECT'(1)4 bezig ben met wat recyclageprojecten. Momenteel vooral met de binnendeuren. We sparen de originele deuren van het huis en proberen ze een nieuw leven te geven. Een creatief project waar ik heel erg naar uit keek, maar dat echt wel een hele klus blijkt te zijn. Mijn eerste idee van: “beetje schuren, herschilderen en nieuwe glazekes erin moet ik aan de kant schuiven. Oude deuren staan dus ook gelijk aan duust miljoen lagen vernis en verf. Krijgt dat er maar weer eens af!

Ik schafte me decapant aan, een straf bijtend goedje die die lagen eraf vreet (vind je bij elke doe het zelf zaak). Het ziet er dus eerder zo uit: laagje vergif, halve dag krabben, laagje vergif, halve dag krabben, laagje vergif, halve dag krabben, daarna een hele dag schuren om uiteindelijk eens te gaan denken aan verf en nieuw glazekes. Zoiets. En deuren hebben uiteraard twee zijden. 🙂 Je hoort het al, het is echt een hele karwei, maar een die het volgens mij echt waard zal zijn. Het lief en ik brachten gisteren een bezoekje aan de BIS-beurs in Gent en echt waar er was geen enkele deur die ik in ons huis zou willen. Dus krap en schuur en klooi ik nog maar wat verder, want de PROJECT'(1)4 deuren worden juweeltjes!

Liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...