402. Okergeel !

moodboard

Ik ben de laatste tijd helemaal verkocht aan dat mooie okergeel dat je in elke interieurshop ziet terug komen. Ook in mijn eindwerk, voor mijn avondopleiding interieurvormgeving, verwerkte ik de kleur. In de juiste variant (zoals de BH in het moodboard bijvoorbeeld) is het echt een diepwarme kleur. Het ademt gezelligheid en tegelijkertijd zomer, zon en vrolijkheid. Het okergeel leent zich goed om een accentmuur in je woning te creëren. Je kunt ze in bijna alle grote verfgamma’s terugvinden, zoals Boss paints en Levis. Maar als je geen ambitie hebt om direct een verfborstel ter hand te nemen dan kun  je ook meubels of accessoires in de kleur terugvinden. Een zetel, wat kussens of gewoon wat kleine vaasjes. Oker vind je in de meeste collecties terug.

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...