417. binnenkijken !

goth1 goth2 goth4

goth5 goth6 goth8 goth9 goth10Momenteel ben ik als een gek in ons huis aan het werken. Zondag slapen we er voor de eerste keer en ik wil nog heel wat zaken afwerken. Gelukkig begint het er echt echt goed uit te zien. Al zeg ik het zelf. 🙂 Veel hebben we uiteraard te danken aan de talloze foto’s die ons inspireerden om onze eigen stijl te creëren. De beelden hierboven hadden perfect in dat rijtje kunnen passen. Verschillende elementen komen ook terug in ons huis; zoals de metrotegeltjes (keuken), de houten vloeren en de witte basiskleur.

Daarnaast blijf ik ook echte fan van de ‘about a chair’ stoelen van Hay. Zeker in deze stoffen beige/grijze uitvoering zijn ze geweldig! Daarnaast sprong ook het tapijt met de gele accenten me in het oog. Een juweeltje en na een beetje research blijkt ze gewoon van bij IKEA te komen! Ik ga er trouwens vandaag shoppen, dus ik zal het tapijt zeker eens van dichtbij gaan bekijken! 🙂

Veel liefs,

E.

Beelden via myscandinavianhome.blogspot.be

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...