raw

raw

raw2

raw

Elk jaar geeft het Australisch verfbedrijf Haymes een kleurvoorspelling voor het komende jaar. Ik probeer zo’n trendvoorspellingen wel te volgen, maar meestal schrijf ik er hier niet echt over. Deze keer ben ik echt helemaal weg van de kleuren, dus ik moest ze echt met jullie delen!

exotic_botanic_haymes

botanical garden

newskin2

new skin

houseofc_haymes_colour_forecast_2015_6

botanical garden

Haymes voorspelt dat we het komende jaar meer in contact zullen willen staan met onze roots en de wereld rondom ons en ontwikkelde in dit kader zachte paletten met hier en daar natuurlijke elementen. Een visie die ik wel kan volgen. Ergens zijn we allemaal op zoek naar rust, warmte en neutraliteit ook in onze interieurs. Alles gaat soms zo snel en vlug, dat we thuis nodig hebben om op adem te komen.

In totaal kunnen we alle kleuren in 5 collecties terugvinden: Raw, New Skin, Exotic Botanic, Relaxed Replay en Rhytmic Palms. Hierboven vind je mijn favorieten. Wat vinden jullie van de kleuren? Zouden jullie die thuis gebruiken?

Liefs,

E.

PS: Ik ben trouwens jarig vandaag! En als jullie mij 1 cadeautje willen geven nomineer mij dan HIER voor de Weekend blogawards! Je maakt er mij helemaal gelukkig mee! xxx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...