436. trendkleuren voor 2015!

raw
raw
raw2
raw

Elk jaar geeft het Australisch verfbedrijf Haymes een kleurvoorspelling voor het komende jaar. Ik probeer zo’n trendvoorspellingen wel te volgen, maar meestal schrijf ik er hier niet echt over. Deze keer ben ik echt helemaal weg van de kleuren, dus ik moest ze echt met jullie delen!

exotic_botanic_haymes
botanical garden
newskin2
new skin
houseofc_haymes_colour_forecast_2015_6
botanical garden

Haymes voorspelt dat we het komende jaar meer in contact zullen willen staan met onze roots en de wereld rondom ons en ontwikkelde in dit kader zachte paletten met hier en daar natuurlijke elementen. Een visie die ik wel kan volgen. Ergens zijn we allemaal op zoek naar rust, warmte en neutraliteit ook in onze interieurs. Alles gaat soms zo snel en vlug, dat we thuis nodig hebben om op adem te komen.

In totaal kunnen we alle kleuren in 5 collecties terugvinden: Raw, New Skin, Exotic Botanic, Relaxed Replay en Rhytmic Palms. Hierboven vind je mijn favorieten. Wat vinden jullie van de kleuren? Zouden jullie die thuis gebruiken?

Liefs,

E.

PS: Ik ben trouwens jarig vandaag! En als jullie mij 1 cadeautje willen geven nomineer mij dan HIER voor de Weekend blogawards! Je maakt er mij helemaal gelukkig mee! xxx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2 comments Add yours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *