moodboard1_interieur_14

Gisteren trokken het lief en ik naar Kortrijk. Na weken van persberichten over de beurs was ik blij dat ik eindelijk zelf een kijkje kon gaan nemen. Ik had vele goede dingen gehoord en gelezen en eerlijk? Het klopte allemaal. Interieur is inderdaad dé inspiratiebeurs van ons land.

Niet alleen vinden tal van leuke en hippe merken hun thuis in de Xpo, ook in de binnenstad valt heel wat te beleven. Aan de Xpo kun je trouwens de hele dag door gratis gebruik maken van de shuttledienst naar de stad. In o.a. de BUDA-fabriek en de broelschool vind je heel wat nieuwe (super leuke !) ontwerpers, een expo over Scandinavische designers, ENO14, De designpharmacy, een leuke stand van de stad Mons (cultuurhoofdstad in 2015) en nog zooo veeel meer. Reserveer dus zeker voldoende tijd voor alle events naast de beurs in de Xpo! moodboard 3_interieur_14
Omdat ik zo veel leuke beelden had genomen was het een beetje moeilijk om uit te maken hoe ik nu alles aan jullie zou tonen. Dus ik besloot moodboards te maken. Vandaag toon ik jullie de eerste twee, later deze week volgen er nog enkele! Hopelijk vinden julie ze leuk!

MOODBOARD 1
1) SQM – the quantified home exhibion in de Broelschool / 2) VIJ5 – hal 6, stand 625, Kortrijk Xpo / 3) ‘mad about living expo’ door MAD Brussels in de Broelschool / 4) © Maghalie Dooms – “(im)perfection” voor magnitude– hal 2, stand 215, Kortrijk Xpo / 5) collection Audrey by Vervloet & Jean-Francois D’or – hal 3, stand 337, Kortrijk Xpo

MOODBOARD 2
1) duo pendant collection by Anglepoise – hal 1, stand 122, Kortrijk Xpo / 2) deco typo @ Kortrijk Xpo / 3) marcel kint bikes in de Broelschool / 4) bureau by Moome – hal 4, stand 459, Kortrijk Xpo

Veel liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...