402449_10brabantiabins
Al sinds jaar en dag is Brabantia op de één of andere manier in mijn leven verweven. Mijn moeders strijkplank, mijn oma’s broodtrommel, mijn tante’s keukenweegschaal. Brabantia is er op de één of andere manier in geslaagd onmisbaar te worden in de Vlaamse huishoudens.Sinds 1 juli van dit jaar wonen het lief en ik ook in ons eigen nestje. En vaak is dat leuk en hip om over te schrijven, maar ik strijk, was en plas ook hé. 🙂 Gisteren realiseerde ik me dat Brabantia ook hier de weg naar het waskot heeft gevonden. En toen ik het erover had met het lief, bleek zelfs hij een Brabantia-fan. De vuilbakken in zijn nieuwe bureaus bijvoorbeeld, je raadt het nooit: allemaal Brabantia, want geen vingervlekken en gemakkelijk handelbaar blijkbaar.

483967_RB30L_483981_TB30L_Pauline_Mood_Wallpaper_02__Kopie_brabantiabins3

Schitterend vind ik het eigenlijk dat een merk op zo’n geruisloze manier de weg naar onze huizen vindt. Sinds kort trekken ze trouwens ook steeds meer de designkaart. Zoals de BrabantiaTouch Bin die je nu in hippe kleuren, nieuwe modellen, grafische ontwerpen vindt. Tegen de tijd dat ik hier 3 koters heb rond lopen ben ik vast en zeker ook een hippe Brabantia-mommy!

Misschien moeten we wel eens de proef op de som nemen? Heb jij iets van Brabantia in huis?

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...