interieur collage 2014Straks gaan we niet alleen de herfstvakantie, maar ook het laatste weekend van de biennale in. Ik heb er al een post of twee aan gewijd, maar de beurs barste dan ook van goed uitgedachte projecten en mooi vormgegeven objecten. Vandaag geef ik nog twee moodboards mee. Het ene neutraal in grijstinten en het ander in shiny goud en koper. Vorig jaar vonden we al heel wat koperen schalen en lampen in de collecties terug vinden. Dit jaar gaat men nog een stapje verder: denk keukenkranen en deurklinken. Koper kan ov-er-al.  Ik hou er wel van en ik vind het een ideale materie om accenten aan te brengen in je interieur, maar als we het hebben over kleuren verkies ik toch het tweede moodboard. Subtiel en warm grijs.interieur 2014_collageZowel oude rotten als nieuwkomers konden het lief en mij bekoren. Serax bouwde opnieuw een steengoede stand, zoals we van hen gewoon zijn. Het lief zijn grootste ontdekking waren dan weer de fietsen van Marcel Kint. Gelijk had hij, de fietsen zijn echt juweeltjes. Ikzelf was helemaal gek van de gelato meccanico stand en hun zaaalige ijsjes. Ik smulde van salie-ijs met honing en nootjes, met de hand gedraaid. Geweldig! Hun ijsmachine zou trouwens heel goed staan in mijn keuken! 🙂

Wat waren jullie toppers? Welke standen zouden jullie me aanraden? Leuke ontdekkingen gedaan? Laat het me zeker weten, wie weet kan ik er hier weer iets over schrijven!

Veel liefs en vooral een fijn weekend (of fijne vakantie?),

E.

p.s: de andere interieurbeurs schrijfsels vind je hier en hier!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...