helix3helix1 helix2
Kennen jullie het fenomeen 3D-printen al? Eenvoudig gesteld print men producten vanuit een 3D-ontwerp op een computer. Mijn vriendinnen zijn al gek op de geprinte juwelen en ook op Interieur in Kortrijk was deze nieuwe technologie volop aanwezig.

Ik stond er zelf nogal sceptisch tegenover, juwelen en vazen uit papier? Hoe kan dat nu werken? Dat was tot ik HELIX leerde kennen. Ontwerper Nicky vertelde me dat zijn geometrische ontwerpen geprint worden in PLA, een soort eco-plastiek dat voor 100% bestaat uit natuurlijk materialen. Ik heb nu zelf een vaasje in de woonkamer pronken en inderdaad; het is echt super stevig en toch heel licht.

Het mooie aan het 3D-printen is dat het ervoor zorgt dat home-made design plots ook heel betaalbaar wordt! Ik heb dus al een echte ‘helix’ voor 60 euro! Wat vinden jullie van deze nieuwe trend? Fan of niet?

Liefs,

E.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...