verlichting1 verlichting2
Het is zoals ze zeggen: verlichting is 1 van de moeilijkste dingen om te kiezen als je bouwt of verbouwt. Ook het lief en ik vonden dat echt geen gemakkelijke keuze. Na lang zoeken en vergelijken kwamen we eruit en eigenlijk zijn we nu echt wel tevreden over het totaalplaatje.  Vandaag wilde ik jullie graag 2 trends tonen. Twee trends waar ik zelf echt gek op ben…..

 

TREND 1: de snoerlampen. 
Less is more. Een leuk koord en een mooie lamp. Meer heb je niet nodig om een eyecatcher in je ruimte te creëren. Wij hebben twee snoerlampen op onze slaapkamer en zijn er echt super blij mee. Ik schreef er trouwens al een post over! Muuto heeft een compleet assortiment en 1001 leuke kleuren, maar ook bij Snoerboer is het aanbod bijna oneindig! Bij deze laatste schaften wij onze lampjes ook aan!

verlichting5verlichting4 verlichting6
TREND 2: de industriële look
Een beetje in contrast met de less is more look van de snoerlampen, doen de industriële lampen opnieuw hun intrede. Ruwe materialen, donkere kleuren, een beetje roest hier en daar. Liefst van al zijn de lampen gebruikt en hingen ze in een ver verleden ook al ergens te pronken. Wij kochten soortgelijke armaturen bij Depot09. Het waren trouwens de eerste lampen die we kochten en we zijn er nog altijd super blij mee. Er hangen momenteel drie kleinere exemplaren boven de eettafel en twee grotere in de bureaus van mijn vriend. Voor deze soort schuim je best de betere vintagewinkels af, maar merken als IKEA en House Doctor hebben look-a-likes in hun collectie!

Binnenkort plan ik trouwens ook een post over verlichting voor de kinderkamer, alle tips zijn welkom!

Veel liefs en een heeeeel fijn weekend,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...