blisscollage8blisscollage1blisscollage4blisscollage2blisscollage12
Enkele weken terug kreeg ik een super leuke mail van een vriendin waar ik in Gent samen mee studeerde. “Ik richt een webshop op in Scandinavisch interieur en een pop-up ook, zin om te komen kijken?”. Of ik wilde komen kijken?! Die vraag was uiteraard overbodig…

Aurélie start vanaf 15 december 2014 de webshop Bliss. Ze zal zich daar vooral toeleggen op kids & interieur in de Scandinavische stijl. Om de start van de webshop te vieren stampte ze ook nog eens een pop up uit de grond. Juij! Feest! Vreugdedansje! Net zoals ik heeft ze geen boodschap aan peperduur design en dat reflecteert zich ook in de prijzen en merken waar ze mee werkt. Je hoeft dus niet bang te zijn, een bezoekje aan Bliss is geen rooftocht voor je bankrekening.

blisscollage10blisscollage3
De pop-up opende vandaag zijn deuren en kun je nog gaan bewonderen tot en met 14 december. Van woensdag tot zondag is Bliss open van 11u tot 19u. Het is echt een bezoekje waard, want ook het pand is prachtig. Daarbovenop serveert de lieve gastvrouw je graag een fancy G&T of een verse muntthee. I REST MY CASE. Gewoon doen!

Merken: House Doctor – Bloomingville – Present Time – HAY – Areaware – LuckyBoySunday – OYOY – Miniwilla – Fabelab – WEE Gallery – Fine Little Day – Lisa Bengtsson – Naked Lunge – Mint Rhapsody – Kiko+ – Bang Bang Kid – Mini Rodini – Tinycottons – Rock & Pebble – …

Veel liefs,

E.

bliss25

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...