kussens4
kussens2PicMonkey Collage kussens3Potverdikke wat heb ik het deze week vaak koud gehad. De winter sluipt stilaan ons land binnen en daar ben ik niet altijd even grote fan van. Als je bijvoorbeeld een overvolle werkweek hebt en van hier naar daar moet crossen dan zijn ijskoude lucht, motregen en donkere wolken niet de meest energie gevende factoren. Een mens doet ook gewoon minder vind ik. Als je ’s avonds thuis komt is het donker, dan blijf ik sowieso eerder lui binnen. Gelukkig staat mijn kerstboom al! Als ik de deur open zwaai en ik zie zijn lichtjes branden moet ik spontaan glimlachen.

In de winter vind ik het ook zalig me te nestelen in een zetel vol dekens en kussens. Warme en zachte stofjes kunnen zo’n knus gevoel geven! Deze kussens van textielontwerper An Van Parys bijvoorbeeld: warm, zacht stevig en in heel veel mooie kleurtjes te verkrijgen. Ze zijn momenteel mijn favorietjes. 🙂 Je kunt ze op niet zoveel plaatsen vinden, maar ik denk wel dat ze binnenkort meer dan hot zullen zijn! Waar warm jij je aan op?

Fijn weekend iedereen!

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...