8ff61a5647b0e160babd5ca102a1cbdacollagepaperbag1fa7628303920eb2ee7ff420a4b05ee90

Geloof het of niet. Spaar al uw papieren zakskes. Die zijn weer hotter dan hot. Ik zag ze al een tijdje voorbij komen op heel wat blogs, instagram- en pinterestaccounts en ik realiseerde me dat ik er hier nog niks over geschreven had!

Ik vind de trend alvast geweldig. Een simpele en vooral goedkope manier om zo goed als elke ruimte in huis een extra ’touch’ te geven. De zakken van ‘Le sac en papier’ zijn ongetwijfeld de bekendste en worden voor heel wat dingen gebruikt. Om bijvoorbeeld een plant in te zetten, bureau-stuff in op te bergen, als soort van hoes rond een lelijk vuilbakje,… Daarnaast bestaan er ook heel wat andere merken als bijvoorbeeld Uashmama, die ook kleinere exemplaartjes in huis hebben om bijvoorbeeld in de keuken of badkamer te gebruiken.

 

full33125602collagepaperbag2

En vergeet ook de kids niet, want ook speelgoed, knuffels en knutselgerief kunnen nu in no-time interior-proof worden opgeruimd. Hebben jullie er al in huis? Een exemplaartje kost doorgaans tussen de 8 en 10 euro en de meeste soorten vind je overal online en in webshops als Bliss!

1) Villa Madelief // 2) & 3) Uashmama // 4) Le sac en papier // 5) & 6) & 7) studio brentstijl // 8) Kolor

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...