561. Een compleet nieuwe Ergenstussenin!

BLOGLANCERING5BLOGLANCERING3BLOGLANCERING2

 

Het is zover! Eindelijk kan ik jullie tonen waar ik al even achter de schermen aan heb gewerkt! Een compleet nieuwe Ergenstussenin. Nieuwe site, nieuw logo en ik ben er zo reuze blij mee! Mijn bedoeling was mezelf nog meer in het design stoppen en alles net iets overzichtelijker en gebruiksvriendelijker maken! Hopelijk vinden jullie dat geslaagd!

Zoals je kunt zien is de basiskleur voor de huisstijl een zacht grijsgroen. Eigenlijk gebaseerd op de Bliss kleur van Levis die we hier thuis ook hebben geschilderd. Ik ben er zo blij mee dat ik het ook wilde vertalen naar de blog. Ik hoop dat jullie even gek zijn van de nieuwe look en feel als ik want dat is natuurlijk super belangrijk. Laten jullie hieronder weten wat jullie ervan vinden?

Simon, het neefje van de lieve Rue No, is trouwens een godsgeschenk geweest in dit hele proces! Als je dus zelf een websitebouwer zoekt, dan heb je die bij deze gevonden! 🙂

Uiteraard blijft de blog wat het al was. Veel inspiratie op vlak van interieur, hotspots, deco & styling en renoveren, dat alles met een sterke nadruk op haalbaar- en betaalbaarheid. Want ik vind het reuze belangrijk dat jullie thuis ook echt iets aan mijn tips hebben. Ik wil niet de blog zijn met de mooie onbereikbare plaatjes, neen jullie moeten hier aan de slag mee kunnen!

 

BLOGLANCERING4BLOGLANCERING1

 

En bij een lancering horen ook cadeautjes natuurlijk! Vandaag kunnen drie lieve volgers een mini-abbo bloemen van Bloomon winnen! Zij leveren de meest prachtige bloemen aan je deur, direct van bij de kweker. Extra vers zodat je er super lang van kunt genieten! Hoe kun je winnen? Laat hieronder een berichtje achter met je naam, woonplaats en waarom jij de bloemen verdient! Veel succes!

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...