vroegmarkt_COL3vroegmarkt_COL4vroegmarkt_COL2vroegmarkt_COL5vroegmarkt_col1

De laatste tijd vliegt mijn leven precies voorbij. Op het werk is het momenteel heel erg druk en klop ik overuren bij de vleet. De weekends zijn ook helemaal volpropt. Heel gezellig allemaal, maar vaak blijft er weinig tijd over voor boodschappen of de was en de plas. Wat was ik toen ook blij toen de mensen van De Vroegmarkt me vroegen of ik hun concept eens wilde uitproberen!

De Vroegmarkt is een online dienstverlener die heel wat werk uit je handen nemen, bijvoorbeeld de boodschappen. Hoe? Je bestelt online een mand en die wordt op maandag bij jou aan huis geleverd op het uur dat jij kiest. Dat kan trouwens tot 22u! Je hebt keuze uit verschillende manden (ook vegetarische) en meestal bevatten die de ingrediënten voor 3 tot 4 maaltijden voor 2 personen. De producten zijn super vers en worden geleverd met de juiste recepten. Geen stress meer in de winkel of te lang nadenken over wat klaar je gaat klaar maken dus! Gewoon het receptenboekje volgen en binnen het half uur heb je een gezonde maaltijd op tafel staan!

vroegmarkt_COL7

Tijdens het fotograferen dacht ik eraan dat jullie mijn keuken ook nog niet hadden gezien na de verbouwingen! Twee vliegen in 1 klap dus! De keuken kochten we bij IKEA en het prachtige betonnen werkblad werd prefab gegoten bij Enjoy Concrete. Als er iets is in de keuken waar ik blij mee ben dan is het dat beton wel. Super gemakkelijk te onderhouden, zacht en het geeft echt een aparte look aan de keuken. Topper dus!

vroegmarkt_COL6vroegmarkt_COL9vroegmarkt_COL8

Ik maakte vorige week 3 ‘vroegmarktgerechtjes’ klaar en die vielen echt goed in de smaak. Dus even geen zin in boodschappenstress of gewoon geen tijd om aan je maaltijden te denken? Zet alles even op hold en laat de mensen van De Vroegmarkt hun werk doen. Ik ben er zeker van dat het je zal bevallen! Ik mag trouwens aan al mijn lezers een kortingscode cadeau doen! Bestel je een mand dan krijg je met de code: ‘ergenstussenin15’ 12.5 euro korting op je bestelling! Heb je nog vragen over de vroegmarkt of mijn keuken? Stuur me gerust een mailtje op eliza@www.ergenstussenin.be!

Fijne werkweek allemaal!
Liefs,

E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...