474. Hotspots: Rotterdam!

collage6 collage1collage2 collage3collage8collage7

Sinds het lief en ik vorig jaar een eerste keer een tripje naar Rotterdam maakten zijn we verkocht aan de stad. Toen ik een leuk cadeau voor zijn verjaardag moest verzinnen moest ik dan ook niet lang nadenken. Rotterdam: here we come!

Eerste pluspunt: de stad is echt verbazend dichtbij en heeft een goede verbinding. Reken op een uur vanuit Antwerpen met de wagen. Daarnaast ademt Rotterdam design en bulkt het van de hippe adresjes. Denk aan leuke winkeltjes, hippe koffiebars, vlotte restaurantjes, echt alles is aanwezig om een geweldige citytrip te beleven. Tenslotte vind ik Rotterdam ook heel groen. Veel parken en overal water en iedereen neemt er de fiets. Als ik je een goede raad mag geven: doe dat zelf ook. Rotterdam is zo’n fijne stad om per fiets te bezoeken!

Omdat ik van jullie vrij veel vraag krijg naar tips voor adresjes zal ik af en toe wat meer zaken oplijsten. Vandaag dus hotspots: Rotterdam!

collage4collage10collagecollage11

SLEEP: STROOM hotel (wij kozen voor de split-level studio met gigantisch bad!) // –> hier krijg je trouwens gratis super hippe fietsen om mee rond te cruisen! De beelden hierboven zijn genomen in de stad en bij STROOM. Een dankbare locatie want ze zit gehuisvest in een oude elektriciteitscentrale!

EAT: De Jong // Humphrey’s // Bazaar // 1nul8 // De Pasta Kantine // De matroos en het meisje //

TO DO: New York Barbershop (voor de mannen!) // Watertaxi // De Pannenkoekenboot // Euromast // Blijdorp // Shopping // Fietsen // Erasmusbrug // Elysium wellnessresort // Markthal //

COFFEE/BREAKY: Hopper // De bakkerswinkel // Posse // Jory’s Bakery // Lokaal //

Ga je zelf naar Rotterdam? Laat me zeker weten wat jij ervan vond!

Veel liefs en enjoy the weekend peeps!

E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...