sfeercollage3sfeercollage1 sfeercollage5

 

Dit weekend was het weer zover! SFEER opende opnieuw haar deuren in Flanders Expo in Gent. Op zondag ging ik met mijn moeder een kijkje nemen en het werd echt een super gezellige dag. Ik had me op voorhand ook ingeschreven voor enkele super interessante worshops. Dat maakte de dag nog boeiender.

De indeling van de beurs is ietsje anders dan vorig jaar, maar het SFEER-gehalte blijf zeer hoog. Het is gewoon een leuke plek om rond te lopen. Ik herkende heel wat standhouders nog van vorig jaar en met enkelen van hen werkte ik al samen. Een fijn weerzien!  Hier en daar ook nieuwe deelnemers en ook meer ‘deco’stands, waar je leuke hebbedingetjes kunt kopen. Zo ontdekte ik Maurice en Mariette uit Oostakker. Heel fijne shop!

 

sfeercollage2sfeercollage6

 

Hierboven zie je enkele beelden van andere leuke stands zoals die van Piet Moodshop en die van HAUS by Valerie Dhaeze. Ikzelf was heel erg geïnteresseerd in het tuin gegeven. Binnenkort starten we met de aanleg van ons terras, dus is wilde graag wat meer info. SFEER is dan ook de ideale beurs hiervoor! De vele tuinstands hebben me echt geïnspireerd en ik weet nu veel duidelijker welke richting ik uit wil. Nog een leuke ontdekking was de terrastegel met houtlook! Een keramische tegel die er uitziet als een houten plank. Ik wist dat er al dergelijke tegels bestonden voor binnen, maar die zijn er nu dus ook voor je terras! Geweldig!

Ook een aanrader is de advieszone in hal 5. Daar kun  je terecht voor een half uur gratis interieur-, kleur- of vloeradvies! Ik ontmoette er Bieke Damen en had er echt een geweldig interessant gesprek over mijn leefruimte en interieur in het algemeen! Zelf advies nodig? Neem zeker plannen en foto’s mee! Mama en ik volgenden aansluitend ook een workshop seizoensstyling door Caroline Laenen van In Finé Interiors. De workshops worden georganiseerd door Room7 en zijn echt een aanrader!

Ook qua eten en drinken stemt SFEER mij steeds goedgezind. Een lekkere apero met wat tapas, een gezond slaatje of een lekker soepje, je vindt het er allemaal. Inderdaad wat duurder dan gewoonlijk, maar dat heb je toch steeds op beurzen, niet?

SFEER kun je nog vandaag, vrijdag, zaterdag en zondag bezoeken! Veel plezier alvast!

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...