easter1

 

Zoals ik in de vorige post al vertelde volgde ik op SFEER een workshop seizoensstyling. Ik wist eigenlijk niet goed wat ik kon verwachten, maar achteraf gezien was het best leuk. Bij aanvang vond ik van mezelf dat ik ab-so-luut geen decomens was. Met kerstmis ja, dan durf ik wel wat registers open trekken, maar een paasboom of spoken op Halloween zijn niet aan mij besteed. Toch blijk ik gevoeliger voor seizoensstyling dan ik zelf vermoedde. In de herfst hou ik van een pompoen aan de deur en oranje en geel. Vandaag zet ik al enkele weken lang tulpen op tafel en plantte ik overal krokusbloemen op het terras. Ik moet dus toegeven: ik doe het toch!

 

easter2

 

Een mens heeft nood aan verandering en die verandering kan je creëren door je huis aan te passen aan de seizoenen. Die accenten komen trouwens het best tot zijn recht als je je basis interieur heel neutraal houdt.

Net zoals dat met interieur is, kun je in decoratie zo ver in gaan als je zelf wil. Ik hou van kleine accentjes hier en daar. Subtiel, eenvoudig en met natuurlijke materialen. Net zoals mijn interieur dus. Doen jullie aan seizoensstyling? Zetten jullie binnenkort een paasboom of andere paasdecoratie? Hoe ver gaan jullie hierin? Heb je leuke tips voor een minimalistisch pasen? Laat het hieronder of op facebook zeker weten!

Alle afbeeldingen: pinterest. Afbeelding 3 & 8 via elisabeth heier.
Veel liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...