COLLAGEARK
ARCKCOLLAGE5ARCKCOLLAGE3ARCKCOLLAGE7

 

Wie mij volgt op instagram of via de facebookpagina had al hier en daar een glimp opgevangen van dit kleine paradijsje. Het lief en ik trokken er de voorbije dagen even tussenuit. We maakten er een mini-roadtripje van, wat shoppen in Antwerpen, een bezoekje aan Rotterdam, lekker eten, joggen,… Zalig! Eén van onze stops was deze gloednieuwe B&B in Tielrode. Meteen een schot in de roos.

Nele en Bas runnen samen een architectenbureau. Toen het pand naast het hunne vrij kwam twijfelden ze geen moment. Ze kochten het huis en toverden het om in een designparadijs te midden in het mooie Waasland. Nele houdt vooral van Scandinavisch, lucht en licht, iets wat het hele pand weerspiegelt. Ik denk dat dit één van mooiste B&B’s is waar ik ooit heb geslapen en geloof me dat zijn er wel al wat.

 

ARCKCOLLAGE9ARCKCOLLAGE8ARKCOLLAGE11ARCKCOLLAGE4

Naast heel wat fijne Scandinavische merken, werkt Nele ook met enkele Belgische. Zo leerde ik er onder meer Nuée kennen. Leuke  (maar gevaarlijke) plus is dat ook alles er te koop is. Binnenkort komt de hele selectie design op een fijne webshop. Als die online is geef ik jullie zeker een seintje!

Tielrode lijkt dan misschien wel een godvergeten dorp, maar de streek heeft ook heel veel te bieden. Eindeloze fietspaden in een adembenemende natuur en toch gelegen tussen Antwerpen, Brussel en Gent. Het lief en ik gingen ’s ochtends joggen en ik kwam echt helemaal tot rust. Doe daar nog eens een huisgemaakt ontbijt, de stralende lach van Nele en de prachtige tuin bij en je hebt werkelijk de ideale combinatie voor een tripje dicht bij huis. Hier gaan wij zeker (snel) terug!

Hou ook de volgende editie van Actief wonen in de gaten, daar zul je ook een uitgebreide reportage over ARCK terug vinden!

Liefs,
E.

beelden: Eliza De Waele

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...