collagebed1bedcollage3bedcollage2 bedcollage5

 

Het moest er eens van komen. Het lief en ik zijn op zoek naar een nieuw bed. Momenteel slapen we in zijn oude bed. Een frame met twee matrassen op elkaar. Vraag me niet hoe oud ze zijn. We liggen ook lekker dicht bijeen, het bed is slechts 140 centimetertjes breed. En dat is leuk en lief, maar na een jaar samen wonen hebben we nood aan meer plaats. Dus gingen we vandaag al eens kijken bij het matrassenhuis en amai mannekes, wat een keuze!

Het lief was ervan overtuigd dat we naar een ‘beddenwinkel’ zouden gaan en dat hij diezelfde week nog in zijn nieuwe bed zou slapen. Niet dus. Hij blijft zich verbazen over de oneindige waaier aan mogelijkheden. Verbazen en vermoeien, want hij wil gewoon een bed. Een groot bed met een goede harde matras. Over stofjes en kleuren, boxsprings en frames had hij echt niet nagedacht.

We slapen onder een schuine wand met balken, dus een (hoog) hoofdbord is geen optie. Dat maakt onze zoektocht er niet gemakkelijker op. Ken je zelf dus goede merken of winkels laat het met zeker weten! Elke tip is welkom.

Wordt ongetwijfeld vervolgd! 🙂

1) IKEA // 2) pinterest // 3) IKEA // 4) pinterest // 5) Trekompany // 6) & 7) & 8) pinterest // 9) auping // 10) IKEA

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...