PicMonkey Collage2spiegel4spiegels5

Het valt me op de laatste tijd hoe sterk spiegels echt overal aanwezig zijn. Bijna elk merk in de interieurbranche heeft ze in zijn collectie en dan meestal nog in ronde of speciale vormen. Naast de bijzondere vormen experimenteert men ook met kleuren en materialen. Felle kleuren enerzijds en metaalafwerkingen anderzijds. Koper, goud, zilver, alles kan.

Wijzelf hebben eigenlijk ook wel wat ‘apartere’ spiegels in huis. In het toilet en de dressing hangen ronde exemplaren en in de badkamer hebben we een afgeronde spiegel van House Doctor hangen. Eerlijk gezegd heb ik er ook een zwak voor. Zo’n speciale spiegel kan een extra dimensie geven aan de ruimte.

 

PicMonkey Collage

 

Gelukkig pikken zowel de high-end,  als de meer betaalbare brands deze trend op. Je vindt ze dus echt in elke prijsklasse. Hebben jullie speciallekes in huis? Zoja voor welke vorm of afwerking ben jij gevallen? Je kent me hé, curieuzeneuze pur sang! 🙂

1) Belvédère spiegel – Moustache // 2) Strap spiegel – Hay // 3) Bolina spiegel – House Doctor // 4) Stockholm spiegel – IKEA // 5) Tati spiegel – Asplund // 6) PS collectie spiegel – IKEA // 7) Wall wonder spiegel – Ferm Living // 8) Television spiegel – Designletters & Friends // 9) Adnet spiegel – Gubi //

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...